Grilaje Metalice Bucuresti » Director Articole Gratuit – BiA

Grilaje Metalice Bucuresti

Pentru siguranta  locuintei sau a spatiului dumneavoastra comercial  grilajele metalice realizate de firma noastra sunt solutia optima

.Grilajele metalice se monteaza in general la ferestrele locuintelor situate la parter sau la usile apartamentelor find o asigurare in plus impotriva efractiei.

Dupa montarea geamurilor termopan necesitatea  grilajelor metalice la ferestre a devenit tot mai stringenta impiedicand astfel patrunderea rapida a infractorilor in locuinta dumneavoastra.

Grilajele metalice simple se executa din bare metalice si platbanda fiind optime pentru un buget mai restrans,dar avand o rezistenta deosebita,barele metalice sunt facute sandwich intre platbanda de grosimea de 5mm.

Grilajele din fier forjat se pot executa intr-o varietate mare de modele avand un design deosebit si fiind foarte elegante.

Elemetele de fier forjat sunt intr-o gama foarte variata de forme si modele se aplica pe barele metalice transformandu-le in adevarate opera de arta.

Diversitatea de modele pot satisface si cele mai exigente gusturi ele avand atat rol de protectie cat si de estetica.

Executia grilajelor metalice se face numai la comanda realizand orice model calitatea fiind principala garantie a lucrarilor noastre.

Fiecare produs este unicat in felul lui pentru ca fiecare client doreste un altfel de desing rezultand practic o multitudine de  modele deosebit de elegante.

Montarea grilajelor se face profesionist cu ancora chimica (un fel de beton lichid) sudate de bara metalica facand practic imposibil desprinderea lor de la geamuri sau usi,deci siguranta clientului este maxima.

Daca comanda este ferma noi ne deplasam la locatie pentru masuratori fara a percepe taxe pentru deplasare.

 

 

Tehnici si materiale

 

Materialele folosite pentru realizarea grilajelor metalice sunt:teava rectangulara,teava patrata,platbanda si platbanda amprentata de diferite grosimi si dimensiuni elemente din fier forjat.

Materialul inainte de grunduire se degreseaza cu solutii de foarte buna calitate asigurand totodata si o fosfatare pentru o priza foarte buna a grundului si vopseli.

Vopsirea se face prin pulverizare sau dupa dorinta clientului in camp electrostatic in orice culoare dupa paleta RAL.

Debitarea materialului se face cu fierastrau automat,iar aparatele de sudura sunt performante la fel si electrozii de sudura.(ESAB)

Polizarea sudurii se face cu discuri abrasive cu pastille Widia fiind ce mai noua tehnologie dupa piata noastra,calitatea finisarii fiind la cote foarte inalte.

 

Preturi grilaje metalice

 

Preturile sunt accesibile tuturor clientilor in functie de complexitatea modelului ales,echipa noastra venind in sprijinul clientilor cu solutii optime pentru realizarea oricarui proiect.Transportul si montajul in Bucuresti este gratuit.

 

Article Source

Autor:

ALEX TRANS COM - Producator de confectii metalice va ofera la cele mai bune preturi: porti metalice, garduri metalice, grilaje metalice, balustrade metalice, imprejmuiri terenuri, fier forjat, rafturi metalice, usi metalice structuri metalice.Transportul si montajul in Bucuresti este GRATUIT. Tel:0733.290.181 / 0744.886.041 http://www.alextrans.ro

This author has published 6 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.