Grilaje Metalice Geamuri si Ferestre in Bucuresti Cere Oferta » Director Articole Gratuit – BiA

Grilaje Metalice Geamuri si Ferestre in Bucuresti Cere Oferta

2 aprilie 2015 | Autor: | Posted in Producţie

 

Pentru locuintele aflate la parter si la etajele inferioare nesiguranta reprezinta, de cele mai multe ori, o problema. Fie ca va este frica de hoti, fie ca vreti sa va protejati fereastra de copiii jucausi care bat mingea in fata blocului sau aveti copil mic si va este teama sa nu se intample accidente neprevazute, grilajele metalice pentru ferestre pot fi o solutie buna. Pe langa faptul ca va ofera siguranta, acestea au si rol decorativ si de infrumusetare a ferestrei.

Grilajele metalice se monteaza in general la ferestrele locuintelor situate la parter sau la usile apartamentelor find o asigurare in plus impotriva efractiei.

Dupa montarea geamurilor termopan necesitatea  grilajelor metalice la ferestre a devenit tot mai stringenta impiedicand astfel patrunderea rapida a infractorilor in locuinta dumneavoastra.

Grilajele metalice simple se executa din bare metalice si platbanda fiind optime pentru un pret mic,dar avand o rezistenta deosebita,barele metalice sunt facute sandwich intre platbanda de grosimea de 5mm.

Grilajele din fier forjat se pot executa intr-o varietate mare de modele avand un design deosebit si fiind foarte elegante firma noastra venind cu solutii in alegerea unor modele elegante si deosebite.

Elemetele de fier forjat sunt intr-o gama foarte variata de forme si modele se aplica pe barele metalice transformandu-le in adevarate opera de arta,diversitatea de modele pot satisface si cele mai exigente gusturi ele avand atat rol de protectie cat si de estetica,finisajele sunt executate cu deosebita atentie si maiestrie.

Executia grilajelor metalice se face numai la comanda realizand orice model ales de client,iar raportul calitate-pret fiind principala garantie a lucrarilor noastre executate de lungul timpului.

Devenite din ce in ce mai necesare grilajele metalice sunt alese de tot mai multi propritari  aceasta solutie importiva efractiei find foarte sigura ,firma noastra imbunatatind constant acest lucru , pentru a raspunde cat mai eficient nevoilor actuale, fie ca este vorba despre protectie sau alte aspecte importante, precum: rezistenta si durata mare de viata a grilajelor, contributia benefica la aspectul estetic general al magazinului sau locuintei.

Fiecare produs este unicat in felul lui pentru ca fiecare client doreste un altfel de desing rezultand practic o multitudine de  modele deosebit de elegante.,iar prin calitatea lucrarilor executate am reusit sa multumim toti clientii care au apelat la serviciile noastre.

Montarea grilajelor se face profesionist cu ancora chimica (un fel de beton lichid) sudate de bara metalica facand practic imposibil desprinderea lor de la geamuri sau usi,deci siguranta clientului este maxima.

Pentru a obtine o cotatie de pret rapida si usoara accesati sectiunea contact si completati formularul sau ne puteti contacta si telefonic noi oferindu-va informatiile necesare realizarii proiectului pe care il doriti.

Article Source

Autor:

ALEX TRANS COM - Producator de confectii metalice va ofera la cele mai bune preturi: porti metalice, garduri metalice, grilaje metalice, balustrade metalice, imprejmuiri terenuri, fier forjat, rafturi metalice, usi metalice structuri metalice.Transportul si montajul in Bucuresti este GRATUIT. Tel:0733.290.181 / 0744.886.041 http://www.alextrans.ro

This author has published 6 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.