I explore, Unexplored Holiday. A calatori inseamna a sti » Director Articole Gratuit – BiA

I explore, Unexplored Holiday. A calatori inseamna a sti

16 august 2012 | Autor: | Posted in Turism, vacanţe şi călătorii

  

 

Agentia turoperatoare si de turism, I explore, s-a infiintat ca o ceritna a pietei. Ne-am lansat cu elanul de a aduce un suflu nou pe piata, sa aducem o revigorarea a optiunilor de turism. I explore este agentie turoperatoare, care vrea ca prima destianatie promovata sa fie Romania, astfel inca sa repozitioneze tara noastra pe harta  sufletului  romanilor si a intregii lumi.                       

 Agentia I explore se adreseaza in Romania inclusiv segmentului corporate, caruia doreste sa ii aduca un plus valoare prin servicii integrate si eficiente de rezervari sau de organizarea deplasarilor, evenimentelor sau participarii dvs in alte orase decat cele in care va desfasurati activitatea in mod curent. In acelasi timp, tot pentru segmentul companiilor ocupate, am modelat pachete speciale pe care pot crea armonie in organizatie. Chiar este inovativa ideea!

 I explore – agentie de turism pentru Romania

 In acelasi timp agentia I explore  va poate oferi destinatii in intreaga lume. Va aducem un sejur relaxant in insoritele Grecia sau Spania, puteti avea o vacanta accesibila in Bulgaria, un circuit cultural in Europa sau o experienta de sufle in destinatii exotice recum in China, India sau Tibet. Daca va pllictisiti in weekend, va invatam cum se spune „Buna dimineata” in spaniola, germana, italiana, sau orice alta limba europeana doriti trimitandu-va intr-un city break in Barcelona, Roma, Milano, Berlin, Viena sau in orice alt oras european ati gandi.

Pe de alta parte,  agentia I explore are circuite culturale si de explorarea  Romaniei, precum si sejururi de relaxare in zone absolut mirifice in Transilvania, ale Oltenia de sub munte, Tara Fagarasului sau circuite in intreaga Romanie. De fapt, pentru o mostra de Romania asa cum o vedem noi  si care sunt destinatiile noastre, ne puteti urmari pe www.facebook.com/iexplore.ro.

 

 Circuitele noastre spirituale sunt fie mai mult decat simple pelerinaje, sunt calatorii care nu se adreseaza numai ortodoxismului, ci sufletului. Suntem deschisi sa iti aducem vacanta pe care o visezi, sa facem turul, circuitul sau calatoria pe care o vrei.  Cere si ti se va da!

 

 I explore

 SC Unexplored Holiday SRL

 Tel : 0213453653

 

facebook.com/iexplore.ro

office@iexplore.ro

www.iexplore.ro

Article Source

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.