Iarna uita de grija zapezii ! » Director Articole Gratuit – BiA

Iarna uita de grija zapezii !

13 decembrie 2012 | Autor: | Posted in Casă şi grădină

Suntem aici pentru a-ti oferii cele mai bune solutii de degivrare (dezghet) al zonelor exterioare trepte de acces, trotuare, terase, acces garaj, tevi apa, canalizare, burlane, acoperis casa sau spatii industriale! Ca solutie tehnica suntem unici importatori pe Romania a cablurilor de degivrare electrica marca Ebeco – Suedia si a termostatelor de degivrare care pot controla pana la 4 zone de degivrare prin senzorii de umiditate, temperatura, inghet.

De cate ori nu ai fost nevoit sa iti planifici degajarea zapezii de pe zonele de acces, operatiune care cere timp si efort sustinut, acum, lasa sistemele noastre de degivrare sa faca munca in locul tau, rapid si foarte usor!

Instal Blu iti propune de asemenea ca si solutie de incalzire unica pentru interior sistemele de incalzire in pardoseala electrice, confortul ideal, costurile de intretinere zero precum si consumurile mici de energie electrica, durata lunga de viata a sistemelor ne recomanda ca o solutie ideala! Sistemele de incalzire in pardoseala electrice importate de Instal Blu sunt cele mai calitative la ora actuala, colaborand direct cu producatori din Suedia, Anglia, Cipru si Coreea de Sud.

 

Te asteptam sa cunosti si tu adevaratul mod de viata confoartabil!

Instal Blu – Incalzire in Pardoseala

Article Source

Autor:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.