Imbacaminte pentru Copii Online » Director Articole Gratuit – BiA

Imbacaminte pentru Copii Online

16 iulie 2012 | Autor: | Posted in Îmbrăcăminte

Piata de imbracaminte pentru copii s-a dezvoltat extrem de mult in tara noastra in ultimii ani. Astfel ca, au aparut o multime de magazine care comercializeaza exclusiv articole de imbracaminte pentru cei mici, iar unele case de moda mari au conceput linii vestimentare si pentru copii.

O tendinta destul de generalizata in ceea ce priveste hainele pentru copii este faptul ca designerii concep obiecte vestimentare in miniatura, adica cele pentru adulti sunt aduse la dimensiuni mici astfel incat sa se potriveasca copiilor.

De asemenea, o alta directie in ceea ce priveste hainele pentru copii este folosirea unor materiale ecologice si in principal a materialor din fibre organice, colorate cu ajutorul unor vopsele naturale, care sa nu atenteze la pielea delicata a micutilor. Sunt deci utilizate pe scara larga bumbacul, inul etc.

Sa nu va mire daca observati in mall-urile bucurestene micuti invartindu-se prin magazine foarte cunoscute, alaturi de mamici. Parintii moderni isi lasa copii sa aleaga articolele vestimentare, indata ce acestia incep sa aiba preferinte cat de cat. Gama de hainute pentru copii intr-un astfel de magazin, al unui brand cunoscut este de obicei la fel de ampla ca cea pentru adulti.

Pentru copii, specialisti recomanda alegerea unor hainute colorate vesel si intens, cu imprimeuri vioaie, care sa ii stimuleze vizual. Astfel, cei mici sunt ajutati si sa isi dezvolte, de la cea mai frageda varsta, abilitatea de a distinge si diferentia intre culori.

Paleta de culori, ideala pentru cei mici include galben, portocaliu, rosu, albastru, verde, in general culori intense si vesele.

De asemenea, pentru copiii care au inceput sa mearga in picioare, este o idee grozava sa achizitionati hainute cu personaje din desene animate, animale, flori, care sa ii ajute in procesul de invatare si memorare. De asemenea, imprimeurile vesele si personajele de poveste sunt un boom de energie si il vor determina pe cel mic sa iubeasca respectivul obiect vestimentar si sa il imbrace cu drag, facand procesul de imbracare-dezbracare o joaca.

Poate cele mai importante aspecte atunci cand vorbim despre imbracamintea pentru copii sunt confortul si siguranta. Este foarte important ca cel mic sa fie protejat de frig pentru a preintampina imbolvirea, insa la fel de important este ca el sa nu sufere de cald si sa se simta comod si liber in hainute, astfel incat sa se miste si sa se joace cu placere.

Article Source

Autor:

This author has published 10 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.