Incarcare freon auto » Director Articole Gratuit – BiA

Incarcare freon auto

25 iunie 2012 | Autor: | Posted in Automobile

Pentru incarcare freon auto, cel mai bine este sa apelam la specialisti, operatiunea trebuie efectuata cu un aparat profesional; numai acest tip de aparat poate depista si rezolva diferite probleme ce pot aparea in cadrul procesului de incarcare freon auto. Incarcarea instalatiei se face numai dupa ce aceasta a fost testata in prealabil, cu un aparat foarte performant, de ultima generatie, care nu numai ca efectueaza operatiunea de incarcare freon auto, dar si curata si testeaza instalatia, cautand in acest mod urme de scurgeri sau de rasuflare a instalatiei cu freon. Aparatul din doare detecteaza automat cantitatea necesara de freon in functie de marca si modelul fiecarui autoturism in parte, precum si cantitatea necesara de ulei pentru compresorul instalatiei de climatizare, incarcandu-le pe amandoua automat.

Pentru indepartarea completa a bacteriilor si a ciupercilor produse din cauza umiditatii din timpul functionarii instalatiei de aer conditionat, folosim solutii profesionale; aceste bacterii si mucegaiuri nu numai ca reduc buna functionare a instalatiei de climatizare, dar si degaja mirosuri neplacute in interiorul autoturismului. Spray-urile pe care le folosim ajung pana la 60 cm in interiorul instalatiei, inlaturand astfel bacteriile din toata instalatia, nu numai pe cele aflate pe grilele de aerisire.

Pentru dezaburirea geamurilor si pentru pastrarea unui aer cat mai placut, instalatia de climatizare trebuie pornita si pe timp de iarna. Asadar, recomandarea noastra este ca sistemul de aer conditionat sa fie pornit la intervale de cel mult 15 zile, in acest mod se efectueaza o lubrefiere a sistemului si se evita pierderea etanseitatii sistemului de climatizare. Se recomanda incarcare freon auto la cel mult 2 ani, o astfel de frecventa pastrand calitatea instalatiei de climatizare; este obligatoriu sa se efectueze o noua incarcare freon auto daca intervenim asupra oricarei componente din sistemul de aer conditionat. Tinand cont de cresterea consumului de combustibil in cazul folosirii aerului conditionat cu circa 2 l/100 km, este bine sa verificam periodic starea sistemului de aer conditionat si sa depistam eventualele pierderi de freon; in cazul unui autoturism care a pierdut o parte din cantitatea de freon, eficienta aerului conditionat este foarte mica.

 

Article Source

Autor:

Vulcanizare auto Bucuresti ofera servicii auto de calitate la un pret foarte bun, service roti, geometrie roti, echilibrare roti, echilibrare roti prin citire electronica, incarcare freon auto, indreptari jante de otel si aliaj usor, schimb anvelope, schimb placute frana si discuri de frana, schimb ulei si filtre.

This author has published 2 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.