Înfiinţări societăţi comerciale – AZ-contabilitate.ro » Director Articole Gratuit – BiA

Înfiinţări societăţi comerciale – AZ-contabilitate.ro

18 martie 2013 | Autor: | Posted in Afaceri

Orice persoană cu spirit antreprenorial şi idei creative şi profitabile în acelaşi timp îşi doreşte să activeze pe piaţa societăţilor comerciale din România pentru a avea o mai mare vizibilitate şi a fi în legalitate cu acţiunile întreprinse. O astfel de persoană  identifică oportunitatea unei afaceri, se angajează la derularea acţiunii de iniţiere a acesteia, alocându-i resursele necesare şi îşi asumă riscurile conducerii respectivei afaceri.

Indiferent dacă este vorba de o afacere ce vizează realizarea de bunuri materiale, prestări de servicii, vânzare produse, opere de creaţie artistică etc., întreprinzătorul îşi va desfăşura activitatea sub egida unui titlu de Persoană Fizică Autorizată, Societate Comercială ş.a., în condiţii de concurenţă. Când este vorba de o înfiinţare SRL sau orice altă formă de societate şi când ideile puse în practică prin intermediul acesteia sunt inovatoare, întreprinzătorul poate beneficia de un anume nivel de întâietate în piaţă. Cu o bună promovare şi o activitate comercială ce respectă toţi termenii legislaţiei române, el va deţine o mai mare forţă şi rapiditate în obţinerea de satisfacţii materiale şi personale.

Pentru a deveni un întreprinzător român de succes, este necesar ca startul pe piaţa comercială să fie făcut ca la carte. Astfel, AZ-contabilitate.ro vine în ajutorul viitorilor oameni de afaceri cu servicii de înfiinţare firmă (tot ce înseamnă relaţia cu Registrul Comerţului, asistenţă permanentă, rapiditate în desfăşurarea procesului de înfiinţare, profesionalism). Cu trei pachete de servicii la preţuri avantajoase (Pachet START cu înfiinţare gratuită, Pachet COMPLET cu servicii complete şi Pachet EXTRA pentru viitoarele firme cu cel puţin un asociat străin), AZ-contabilitate.ro vă stă la dispoziţie pentru orice acţiune de antreprenoriat care face obiectul interesului dumneavoastră: înfiinţare societate comercială, contabilitate, consultanţă, expertiză contabilă şi administrare personal. AZ-contabilitate.ro este alegerea perfectă pentru cei care vor să pornească pe drumul administrării unei afaceri in contextul comercial al României sau pentru cei care vor să-şi externalizeze serviciile de contabilitate pentru un nivel înalt de profesionalism şi un preţ corect (personalizat după volumul de activitate şi cerinţele clientului), să aibă parte de consultanţă gratuită ori de servicii de administrare personal (ştate de salarii, transmitere evidenţe salariaţi în REVISAL, redactare Regulamente de Ordine Interioară etc.).

Article Source

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.