Ingrijirea animalelor in caz de accidente minore, infectii si eczeme » Director Articole Gratuit – BiA

Ingrijirea animalelor in caz de accidente minore, infectii si eczeme

20 august 2012 | Autor: | Posted in Tratemente naturiste

Intrucat facturile medicilor veterinari cresc in mod evident, nu este de mirare ca fermierii, proprietarii de animale si cei care se ocupa de cai doresc sa-si trateze animalele pe care le au in ingrijire, oricand este posibil, prin masuri de urgenta eficace. Multi oameni care au in grija animale nu doresc sa utilizeze medicamente puternice datorita variatelor si uneori neplacutelor efecte secundare pe care le pot produce. Nici nu vor sa supuna animele dragi la chimicale, daca nu este absolut necesar.Aici, aloe vera poate aduce beneficii uriase, datorita efectele vindecatoare dovedite deja odata cu trecerea timpului.

In plus, aloe vera, administrata oral este un antipruriginos natural si reduce mancarimea care apare in multe afectiuni ale pielii, in special in dermatita alergica, deoarece inhiba abilitatea organismului de a produce histamina. Incercarea de a impiedica animalele sa se scarpine si prin asta exacerbarea afectiunii existente, poate fi extrem de dificil si deseori animale trebuie sa poarte dispozitive cu aspect futurist, ca masura de preventie.

Cu paleta larga de produse de aloe vera de calitate buna, disponibile acum, cei care au in custodie animale, fie in scop comercial, fie ca animale domestice, pot interveni pentru reducerea simptomelor, initierea vindecarii si chiar prevenirea infectiei, inainte de a apela la un medic veterinar.

Produsele de uz extern cum sunt Aloe First, sapunul Aloe Liquid Soap, crema Aloe Propolis Creme pot fi utilizate pentru a trata afectiunile inflamatoare ale pielii cum ar fi dermatita, eczema, si acelea in care s-a instalat infectia bacteriana, cum sunt: abcesul, furunculul si intepaturile de insecte infectate. Micozele, cum ar fi pecinginea, pot fi de asemenea tratate, precum si abraziunea traumatica si ulceratia provocata, de exemplu, de harnasamentul fixat impropriu. Diverse tipuri de rani, cum ar fi ranile prin taiere cu obiecte ascutite, sarma ghimpata, ca si ulceratiile si arsurile se vor vindeca mai rapid.

Article Source

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.