Interactiunea cu vizitatorii » Director Articole Gratuit – BiA

Interactiunea cu vizitatorii

13 noiembrie 2012 | Autor: | Posted in Web design, programare

Odata ce ai terminat de lucrat la web designul site-ului tau si vrei sa incepi promovarea trebuie sa citesti inainte de toate acest articol. Ideea principala pe care o voi expune este legata de importanta interactiunii cu vizitatorii care sunt, practic, inima site-ului pe care tocmai l-ai finalizat.

Continutul este foarte important daca vrei sa atragi vizitatori, dar pe langa acesta ei trebuie sa fie motivati in mod direct sa intre din nou, sa comenteze si sa citeasca noutatile. Pentru a face acest lucru ai nevoie, in primul rand, de interactiune care poate fi realizata in multiple feluri. Un exemplu bun este organizarea unor concursuri cu premii. Aceste premii nu trebuie neaparat sa te coste foarte multi bani, deoarece ideea ca poti castiga ceva stand pe internet atrage multa lume. Prin urmare, incearca sa faci concursuri in care utilizatorii sunt premiati cu diverse lucruri si s-ar putea sa ramai uimit de popularitatea pe care o vei capata in scurt timp.

De exemplu, daca ti-ai construit un site cu filme online, dar nu prea ai vizitatori incearca sa faci o competitie precum urmatoarea: cel mai activ membru, care posteaza cele mai multe comentarii pe forumul nostru pana la o anumita data a lunii va castiga imediat 3 filme originale, aparute recent, iar aici poti sa dai titluri. Locurile doi si trei vor castiga doua filme respectiv un film asemanator, iar tot ceea ce ai de facut este sa-ti deschizi un cont si sa incepi distractia.

Vei fi uimit sa descoperi cati oameni sunt sceptici cu privire la banii ce se pot castiga pe internet si cum, din cauza mentalitatii lor, nici macar nu incearca sa-si construiasca o pagina online. In momentul in care vii cu o asemenea oferta pentru ei va fi ceva palpabil si vor incerca din rasputeri sa castige un premiu de acest gen, fiind multumiti ca din mediul virtual au scos un lucru cat se poate de material.

Article Source

Autor:

This author has published 30 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.