Interioare mai confortabile cu incalzire in pardoseala » Director Articole Gratuit – BiA

Interioare mai confortabile cu incalzire in pardoseala

13 martie 2013 | Autor: | Posted in Casă şi grădină, Vanzări

Normal
0

Instaland incalzire in pardoseala optati pentru cea mai utilizata metoda de incalzire la ora actuala. Aceasta este deja foarte populara in occident, unde preocuparea pentru consumul eficient de energie este prioritatea numarul 1 in constructii.

 

Cu un sistem de incalzire in pardoseala, insasi suprafata pardoselii se transforma in emitator de caldura si incalzirea spatiilor se realizeaza pe verticala, dinspre podea spre tavan, spre deosebire de radiatoarele clasice care utilizeaza un corp de dimensiuni reduse instalat in dreptul ferestrei, adica exact in zona pe unde, de cele mai multe ori, se pierde cea mai mare cantitate de caldura.

 

Incalzirea in pardoseala foloseste o retea de cabluri montate sub finisajul pardoselii. Aceste sunt alimentate cu electricitate si se incalzesc atat cat este nevoie pentru a oferi confortul termic dorit. Un mare avantaj pe care il ofera un sistem de incalzire in pardoseala de acest tip este ca poate utiliza surse alternative de energie electrica la fel de eficient, deci poate deveni o solutie in totalitate ecologica.

 

In plus, incalzirea in pardoseala este cea mai putin costisitoare varianta de a ameliora calitatea ambientala a spatiilor interioare si cea mai usor de instalat din punct de vedere al monoperei. Ea isi dovedeste eficienta mai ales cand este vorba despre spatii foarte inalte, greu de incalzit si care necesita costuri lunare ridicate cu incalzirea clasica.

 

De aici rezulta ca puteti instala incalzire in pardoseala intr-un living pe doua niveluri, in case mai vechi a caror inaltime libera le face greu de incalzit sau in foyere si alte spatii publice cu dimensiuni iesite din norma uzuala casnica.

 

Dar incalzirea in pardoseala nu este destinata numai interioarelor. Ea este o solutie extrem de inteligenta pentru a preveni inghetarea zonelor exterioare circulate precum alei, rampe de garaj sau scari de acces in casele particulare, magazine sau edificii publice.

Pe langa faptul ca va contribui la degivrarea si uscarea completa a acestor suprafete, alegand incalzire electrica in pardoseala puteti monta orice tip de pavaj, optiunile estetice devenind astfel nelimitate. Indiferent de spatiul pe care il doriti dotat cu acesta noua tehnologie de incalzire, exista intotdeauna o solutie tehnica care sa va garanteze ca veti obtine cele mai bune rezultate.

Article Source

Autor:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.