Jante ieftine » Director Articole Gratuit – BiA

Jante ieftine

22 mai 2013 | Autor: | Posted in Afaceri la domiciliu

Jantele auto sunt, de asemenea, numit de jante. Diferitele tipuri de jante sunt filare jante, crom Rimes, camion jante, jante de curse american sau personalizat jante. Acestea difera in design, pret, marime, greutate si optiuni de montare. Cand jantele sunt mai usoare, in greutate, performanta rutiera totala a vehiculului este imbunatatita.

Masina jante sunt vitale pentru manipularea si performantele vehiculului. Stilurile roti variaza de la regulat 5 jante din aliaj si jante de sarma la cele mai recente rotile filare cromate. Multi proprietari de automobile, de asemenea, utilizat proiectate jante si acest lucru imbunatateste aspectul unui vehicul si ii da un pic de exclusivitate.

Modele de autoturisme anterioare au avut jante de otel. Jante din otel au fost grele, a adaugat greutate inutile in masina si a redus de performanta. Modern jante sunt mult mai elegant si aerodinamic. Jantele din aliaj sunt o alegere buna pentru naveta oras si sunt cel mai frecvent in piata mainstream. Ele sunt usoare, disipa caldura rapid si de a imbunatati kilometraj.

Roata Chrome jante ieftine de la www.jantesianvelope.ro sunt populare din cauza lor exterior lucios. Multe alte tipuri de jante din aliaj au fost introduse in ultimul deceniu. Aliaj de obicei includ jante de magneziu jante care sunt x-radiat si caldura temperat pentru a se asigura ca acestea arata bine si sunt durabile.

Dimensiunea jantei creste cu dimensiunea masinii. Automobile mai mici au jante care sunt 13 centimetri in diametru. Vehiculele mai mari au jante care pot merge pana la 27 de centimetri si dincolo. Spate drive vehicule roti de obicei nevoie de jantele 2 cm mai mare in diametru decat vehiculele cu tractiune fata.

Cresterea dimensiunii jantei imbunatateste aspectul, precum si performanta vehiculului. „Plus dimensionare” este un termen care se refera la cresterea dimensiunii a jantei masina proportional cu roata. Plus dimensionare ofera soferului un raspuns de directie mai buna si capacitatea de a gestiona colturi mai eficient. O suprafata mai mare suprafata a rotii vine in contact cu drumul cand dimensiunea jantei este crescut.

Una dintre cele mai fierbinti tendinte astazi este pentru masina jante care includ filiere. Aceste jante provoca o iluzie optica. Roata pare ca acesta este inca filare atunci cand un vehicul este stationar. Aceste roti sunt concepute pentru a atrage atentia unui privitorului. Ei nu au nici o valoare utilitate specifice, dar sunt populare cu toate acestea.

Article Source

Autor:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.