Kia-piese originale si aftermarket » Director Articole Gratuit – BiA

Kia-piese originale si aftermarket

27 septembrie 2012 | Autor: | Posted in Piese de schimb

Explicatia este una destul de simpla. In coreeana Ki inseamna “a iesi afara”, iar A vine la de intiala continentului Asia.

Fondata in 1944, Kia Motors Company este cel mai batran construcor coreean de autoturisme. Kia Motors este o filiala a Hyundai Kia Automotive Group din 1998, si este a doua companie dupa marime din Coreea de Sud cu sediul principal in Seoul.

La inceput compania producea cazane si biciclete, abia apoi, dupa 1950 s-a specializat in constructia de motociclete,automobile si camioane. Scopul companiei este sa produca autoturisme de calitate, la preturi scazute, accesibile tuturor. Autovehiculele Kia sunt destinate tuturor claselor sociale, nu tin cont de starea materiala a posesorilor si se regasesc  cu precadere pe pietele auto din Asia, America si Europa.

Desi a traversat o criza financiara puternica, in 1998 cand a si fost achizitionata de principala rivala Hyundai, in prezent Kia Motors a inregistrat dupa anul 2000, profituri considerabile si cele mai mari venituri din istoria companiei, semn ca intrarea pe piata europeana a fost de bun augur.

Kia are o gama larga de autoturisme, potrivite celor mai variate cerinte.

Printre modele Kia enumeram Kia Rio, Sorento, Carens, Carnival, Cee’d, Cerato, Clarus, Joice, Magentis sau Picanto dar lista nu se opreste aici.

In magazinul nostru online gasiti toata gama de piese auto Kia, indiferent de model sau anul fabricatiei. Puteti alege piese originale Kia sau piese aftermarket, conforme cu standardele internationale de calitate si garantie.

Magazinul Online cu piese auto contine ulei motor , antigel , lichid de frana , becuri , acumulatori , produse intretinere auto, cosmetice auto cat si piese auto KIA originale.

Bucura-te de sistemul online si achizitioneaza ceea ce ai nevoie:sisteme de franare, elemente de distributie si transmisie,ambreiaj,suspensii,pompe de combustibil,bujii,rulmenti,bielete,electrice,elemente de caroserie,sisteme de esapament,sisteme de inchidere,sisteme de tractare,sisteme de incalzire sau de aer conditionat, pentru toate modelele Kia. Pentru orice piesa pe care nu o gasiti in catalog va rugam, nu ezitati sa ne contactati.

Article Source

Autor:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.