Magazinul online Agrohub.ro aduce mai aproape natura » Director Articole Gratuit – BiA

Magazinul online Agrohub.ro aduce mai aproape natura

10 septembrie 2014 | Autor: | Posted in Comerţ electronic, Grădinărit, Hobby, Vanzări

Magazinul online Agrohub.ro, vine in intampinarea tuturor celor care isi doresc sa practice zootehnia si agricultura atat ca hobby cat si ca afacere.

Pe acest magazin online agricol si zootehnic toti clientii si posibilii clienti beneficiaza de consultanta specializata gratuita, livrarea produselor direct din stoc, returnarea produselor peste 30 de zile si transport gratuit la comenzi ce depasesc suma de 399 lei.

In cadrul acestui magazin online o sa puteti comanda seminte pentru legume uzuale, seminte pentru legume varzoase, seminte pentru legume radacinoase, seminte de legume radacinoase, seminte de tipul verdeturilor, seminte pentru cultura mare, seminte pentru fructe, seminte flori, bulbi de flori, seminte plante aromatice, seminte pentru gazaon, tratamente cu pesticide, tratamente bio, sisteme de irigatii, masini, unele si accesorii de gradinarit si pentru zootehnie.

Pentru inceput au apelat doar la cateva brand-uri precum Agrosel Romania, Basf, Bayer Cropscience, Clause, Du Pont, Enza Zaden, Makhteshim Agan, Seminis Romania, Syngenta Crop Protection, United Genetics, ulterior urmeaza sa adauge si alte branduri importante.

„Livrarea produselor se face prin Fan Courier deoarece este cel mai bun serviciu de curierat din tara, iar produsele trebuie sa ajunga in siguranta intr-un timp cat mai scurt la beneficiar, despre asta este vorba in comertul online” spun cei de la Agro Hub.

Costul unei livrari este de 15 lei pentru Bucuresti si 20 lei pentru restul tarii, tarife valabile pentru comenzi ce nu cantaresc mai mult de 1 kg, pentru colete mai mari se calculeaza separat transportul.

Plata puteti sa o efectuati prin transfer bancar sau ramburs la ridicarea coletului, ulterior urmeaza sa se implementeze si o solutie de plata online cu cardul.

Toate preturile de pe site au TVA inclus.

Site-ul este foarte prietenos si cu dispozitivile mobile deoarece se vede si functioneaza foarte bine pe orice smartphone sau tableta.

Periodic cei de la Agro Hub desfasoara diferite promotii si concursuri, acestea sunt anuntate prin intermediul retelelor de socializare, Facebook Agro Hub, Twitter Agro Hub, Google + Agro Hub sau puteti sa le aflati foarte rapid prin abonare la newsletter (trimit cate un newsletter lunar).

Nu ezitati sa-i contactati pe cei de la Agro Hub pentru orice nelamurire sau sugestie.

 

 

Article Source

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.