Masa pentru masaj – echipamentul indispensabil pentru profesionisti » Director Articole Gratuit – BiA

Masa pentru masaj – echipamentul indispensabil pentru profesionisti

28 decembrie 2012 | Autor: | Posted in Sănătate, Tratamente, Vanzări

Normal
0

Masajul este benefic pentru extrem de multe afectiuni pe care le poate avea o persoana, dar si atunci cand se doreste doar inlaturarea stresului acumulat. Este un tratament ideal pentru a relaxa muschii obositi si a elimina durerile, ajuta la ameliorarea depresiei si anxietatii si creeaza un sentiment de liniste. Cea mai cunoscuta afectiune pentru care se apeleaza la masaje sunt durerile de spate, de aceea suportul, adica masa pentru masaj, este la fel de important precum terapeutul.

 

Multe persoane considera masajul un lux sau o rasplata pentru o saptamana grea, dar studiile recente au dovedit faptul ca masajul aplicat ca terapie regulata imbunatateste considerabil performanta fizica si ofera tonus. Acesta este un bun motiv sa investiti suplimentar intr-un echipament pentru masaj performant, astfel ca toate serviciile oferite ca terapeut sa fie profesionale, iar cererea din partea clientilor sa creasca din ce in ce mai mult.

 

O masa portabila este la indemana oricui, atat din punct de vedere al manevrabilitatii, cat si ca pret, dar acest lucru nu inseamna ca veti face compromisuri in privinta calitatii, ci dimpotriva, confortul oferit pacientilor va fi la fel de ridicat indiferent de tipul mesei. Un suport pentru masaj stationar este destinat sa ocupe o incapere destinata in timp ce o masa pentru masaj portabila poate fi transportata de la un pacient la altul. Puteti achizitiona ambele modele pentru a reduce gradul lor de solicitare folosindu-le atat in cabinet cat si in deplasare.

 

Puteti sa oferiti oricand masaje prietenilor si familiei si puteti lua masa portabila cu dumneavoastra daca urmati cursuri de specializare ulterior. Mobilitatea unei mese influenteaza direct greutatea acesteia. Mesele portabile au un cadru din aluminiu sau lemn usor, dar dur, astfel incat sa cantareasca intre 10 si 30 de kilograme impreuna cu accesoriile, iar ambele variante pot fi folosite cu succes si pentru tratamente cosmetice, nu numai curative, daca doriti sa va diversificati domeniul de activitate.

Un pat pentru masaj profesional, indiferent de tipul acestuia, va face diferenta in cadrul activitatii dumneavoastra si va contribui cu siguranta la aprecierile din partea clientilor care va vor recomanda si altor persoane.

Article Source

Autor:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.