Mazda Cx5-piese originale si aftermarket » Director Articole Gratuit – BiA

Mazda Cx5-piese originale si aftermarket

18 septembrie 2012 | Autor: | Posted in Piese de schimb

Noul model de la Mazda lansat anul acesta  se face remarcat prin design si este caracterizat de  tehnologia SKYACTIV si limbajul de design KODO (Sufletul Miscarii). Mazda CX-5 beneficiaza de noile motoare 2,0 SKYACTIV-G pe benzina si  2,2 SKYACTIV-D pe motorina, concepute pentru a fi cat mai eficiente. Motorul diesel de 2,2 l are o puterea maxima de 173 CP la 4.500 rpm si cuplul maxim, de 420 Nm,  la 2.000 rpm. Motoarele respecta deja normele Euro 6 care vor intra in vigoare in septembrie 2014.

Noua  Mazda CX-5 are o alura dinamica si agresiva . CX-5 are un sasiu mai usor, setari noi pentru suspensie, motoare mai economice si noi transmisii.

Pretul de pornire este de 22.190 de euro cu TVA, pentru cele doua variante de motorizare. Clientii pot opta pentru  noul CX-5 fie cu tractiune integrala, fie cu tractiune fata, cu transmisie manuala sau  automata. CX-5 este oferit in patru niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction si Revolution. Nivelul de echipare standard include pornirea motorului cu buton, controlul tractiunii si al stabilitatii, sistem de asistenta la plecarea in rampa, senzori de monitorizare a presiunii in pneuri  si este echipat cu sistemul i-Stop care opreste si reporneste automat motorul pentru a reduce consumul de carburant la stationare. Noua Mazda CX-5 dispune de tehnologia Smart City Brake Support-o tehnologie avansata de siguranta care permite soferului evitarea unei coliziuni frontale in timpul deplasarii cu viteze reduse.

Daca ai nevoie de piese auto Mazda viziteaza site-ul nostru. Aici vei gasi o gama diversa de piese auto pentru Mazda, originale sau aftermarket, la cele mai bune preturi. Pentru orice piesa pe care nu o gasiti in catalogul nostru va rugam folositi formularul de CERERE OFERTA si in cel mai scurt timp veti primi oferta din partea consultantilor nostri. Magazinul Online contine ulei motor , antigel , lichid de frana , becuri , acumulatori , produse intretinere auto, cosmetice auto cat si piese auto Mazda originale.

Produsele comandate vor fi livrate la domiciuliu in cel mai scurt timp.

Nu ezitati sa ne vizitati!

Article Source

Autor:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.