Mergi la drum in siguranta cu Dacia Duster daca are un scut pentru motor montat » Director Articole Gratuit – BiA

Mergi la drum in siguranta cu Dacia Duster daca are un scut pentru motor montat

27 aprilie 2016 | Autor: | Posted in Automobile

Cel mai mare producator roman de automobile, Automobile Dacia S.A., a fost fondat in anul 1966, iar din septembrie 1999 apartine grupului francez Renault. Pentru primul model produs, Dacia 110, productia a inceput la data de 20 august 1968, fiind urmata apoi de Dacia 1300 incepand cu luna august a urmatorului an. Ultimul model produs de catre uzinele Dacia a fost lansat in anul 2012, fiind vorba despre monovolumul Dacia Lodgy. In prezent, modelele care se fabrica sunt Logan, Sandero, Duster, Lodgy si Dokker.

Dacia Duster, varianta inlocuitoare a vechiului model Aro, a fost lansat in anul 2010 si a fost desemnat cel mai ieftin SUV din lume de catre World Records Academy. Este un vehicul de teren, 4X4, compact, motiv pentru care este necesara montarea unui scut motor Dacia Duster pentru a proteja partea de dedesubt a masinii impotriva factorilor ce pot produce avarii, in mod special cand este utilizata pe drumurile accidentate, cu gropi, denivelari si pietre.

Rolul scutului motor Dacia Duster este de a apara motorul, cutia de viteza si baia de ulei a motorului impotriva loviturilor, dar si a pietrelor si a prafului care in timp pot produce foarte multe defectiuni, repararea acestora obligand utilizatorul masinii sa scoata din buzunar o suma de bani considerabila.

Cea mai buna varianta a scutului pentru Dacia Duster este cel metalic deoarece este confectionat din tabla de otel cu o grosime de 2-3 mm si protejeaza foarte bine fara sa existe riscul de a se sparge sau de a se fisura la lovirea unui obiect mai dur asa cum se poate intampla in cazul celui din plastic. Pentru o protectie impotriva ruginii, acest scut metalic este vopsit in camp electrostatic.

Scutul motor Dacia Duster poate fi cumparat de la reprezentanta Dacia, dar si de la magazinele autorizate care comercializeaza piese auto. Pretul acestuia variaza in functie de materialul din care este confectionat, de firma producatoare, dar si de locul din care este achizitionat.

Poate fi comandat si de pe internet printr-o simpa comanda, urmand sa fie livrat acasa printr-o firma de curierat sau poate fi ridicat personal de la sediul firmei. Daca bugetul este limitat si se doreste a varianta mai ieftina, se poate opta pentru un scut motor Dacia Duster second hand. Calitatea acestuia nu este mai slaba, din contra, daca a fost deja folosit si nu prezinta semne foarte mari de uzura inseamna ca este un produs bun. Dezavantajul in acest caz este ca nu se va primi un certificat de garantie ca in cazul oricarui produs cumparat nou.

Article Source

Autor:

Pasionat de promovare online si optimizare site-uri si afaceri in mediul virtual.

This author has published 10 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.