Mese bucatarie de la Henderson – utilitate si stil » Director Articole Gratuit – BiA

Mese bucatarie de la Henderson – utilitate si stil

22 februarie 2017 | Autor: | Posted in Design

Un articol din oferta de mese de bucatarie a magazinului online Henderson reprezinta imbinarea perfecta intre utilitate si stil sau, mai precis, stiluri deoarece puteti opta pentru piese de mobilier care sa confere bucatariei dumneavoastra un aer modern, unul rustic sau chiar o dimensiune specifica salilor de dineu aristocratice.

O singura posibila obiectie, intalnita destul de des, ar fi pretul relativ prohibitiv al modelelor de mese de top, insa o data cu sosirea sezonului cadourilor, o sesiune de reduceri este extrem de probabila, asa ca daca va aflati in cautarea de articole pentru reimprospatarea aspectului bucatariei dumneavoastra, fiti siguri ca ati adaugat site-ul Henderson barei de bookmarks a browser-ului dumneavoastra.

Modelele de mese bucatarie din oferta Henderson

In momentul de fata, Henderson ofera publicului din Romania 25 de modele de mese bucatarie realizate de producatori cu renume in domeniul mobilierului precum Sedia Elite, PGD, Nordal, La Seggiola, Hubsch, Domitalia, Anesis sau AL2.

Din punctul de vedere al pretului, aceste mese pentru bucatarie se inscriu in intervalul de pret 1306 – 8206 RON, insa dupa cum s-a mentionat mai sus, aceste preturi nu raman batute in cuie, mai ales in aceasta perioada.

In ceea ce priveste popularitatea modelelor de mese, se poate observa ca clientii Henderson nu sunt neaparat un esantion de consumatori consecventi, primele patru modele ca popularitate au preturi dintre cele mai diverse, 1738 RON, 6280, 2307 sau 4696 de lei. De altfel, dintre produsele comercializate de Henderson, categoria de mese de bucatarie reprezinta un exemplu in care consumatorii nu par a urma un trend bine stabilit.

Magazinul online Henderson a fost lansat in urma cu aproape cinci ani, cu scopul declarat de a deveni retailer-ul numarul unu in domeniul comercializarii online a produselor de mobilier. In acest scop, s-a trecut la realizarea unui portofoliu diversificat de produse, care sa acopere intregul spectru al mobilierului pentru living, dormitor, baie, bucatarie, camere destinate copiilor, elemente de decoratiuni interioare, iar apoi chiar accesorii pentru gradina, corpuri de iluminat si cateva linii de electrocasnice.

Deasemeni, magazinul ofera si servicii de confectionare a mobilierului la comanda, proces ce poate fi initiat printr-un simplu e-mail. Produsele a peste 300 de furnizori acreditati in spatiul Comunitatii Europene beneficiaza de garantie si certificare a originalitatii, iar pentru orice produs exista posibilitatea de a realiza plata in 12 rate lunare.

Totusi, elementul care a instaurat increderea consumatorilor in brand-ul Henderson este procedura extrem de simpla si de transparenta a livrarii comenzilor, clientii beneficiind de transport gratuit in cazul comenzilor de peste 300 de lei (pentru Bucuresti) sau 500 RON (restul tarii), astfel ca cel putin in privinta modelelor de mese de bucatarie, problema costului de transport nu se pune.

Article Source

Autor:

This author has published 27 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.