Micul dejun este important » Director Articole Gratuit – BiA

Micul dejun este important

25 noiembrie 2014 | Autor: | Posted in Comerţ electronic, Suplimente şi vitamine

Micul dejun dejun este cea mai importanta masa a zilei si nu trebuie sa il evitam, sau daca nu este posibil, sa incercam evitarea cat mai rar posibil. Organismul are nevoie de nutritenti esentiali pentru buna functionare si pentru a se mentine in forma. In momentul in care ignoram alimentatia isi face aparitia dezechilibrul alimentar si de acolo incepem sa simtim lipsa de energie, sa ne imbolnavim, sa ne scadem imunitatea, sa ne ingrasam, adica incep sa apara probleme de sanatate. Pentru a fi sanatosi si silueti este foarte important sa avem un mic dejun echilibrat, dar si bogat nutritional.

Micul dejun este foarte important, dar este important si momentul in care are loc. Specialistii sustin ca cel mai potrivit moment al micului dejun este la 30 minute dupa trezire, cand organismul simte nevoia sa fie trezit dupa somnul din noapte.

Rata metabolica a persoanelor care consuma micul dejun este mai mare de 3-4 ori decat a persoanelor care renunta la mic dejun. Caloriile consumate la micul dejun sunt mai usor de ars pe parcursul zilei, astfel contribuint la controlul greutatii.

Pentru cei care obisnuiesc sa sara peste micul dejun sau il iau in mare graba si reduc din nutrientii necesari recomandam cea mai avansata masa dein lume, Shake Formula 1 Herbalife.

Shake Formula 1 Herbalife

Article Source

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.