Mobila la comanda » Director Articole Gratuit – BiA

Mobila la comanda

7 februarie 2012 | Autor: | Posted in Comerţ electronic, Design, Producţie

Seba Wood Design produce la comanda mobila si mobilier din lemn masiv, pal melaminat si MDF intr-o gama variata de modele si culori. Realizam mobila clasica si mobila moderna pentru bucatarii, sufragerii, dormitoare, living, hol, baie, camere copii si camere tineret. In ceea ce priveste mobilierul comercial, Seba Wood Design va sta la dispozitie cu mobilier pentru farmacii, cabinete medicale, restaurante, cabinete (notari, avocati, manageri) si birouri.

De asemenea, firma noastra executa lucrari de amenajari interioare din lemn masiv. Proiectam si realizam scari interioare, usi pentru interior inclusiv cote atipice, aplicare barne false pe tavan, lambriu, blat semineu, balustrade din lemn masiv, mana curenta.

Mobilier marca SWD, un mod placut de a vorbi despre mobilier!

Article Source

Autor:

SC Seba Wood Design SRL cu sediul in Jud. Brasov executa la comanda mobila din lemn masiv si PAL melaminat, pentru toate gusturile si intr-o gama variata de culori. Firma noastra produce si comercializeaza mobila de bucatarie, mobila de dormitor, mobila de living, mobila de hol, biblioteci, bucatarii, dressing, dulap cu usi glisante, comode, noptiere, paturi, pantofare, cuiere, mese, camere de tineret, masa de bucatarie, mobilier de birou, birouri, etajere, comode tv, bibliorafturi, mobilier pentru firma, mobilier pentru gradina si mobilier scolar. Pentru ambientarea desavarsita a spatiului interior va punem la dispozitie si o colectie de obiecte decorative originale, blaturi pentru semineu si scari interioare din lemn masiv. Seba Wood Design se ocupa cu proiectarea de usi si elemente decorative din lemn masiv la comanda (in cote atipice). In magazinul nostru online puteti achizitiona polite drepte, polite pe semirotund, polite colt, dulap simplu, dulap pt colt cu 2 polite, dulap pt colt cu 1 polita, dulap cu usi, raft depozitare din brad, cuier, pantofar, masa, mobilier pt baie la dimensiunile de care aveti nevoie. Livrarea se face prin curier, in 72 ore. Mobilier marca SWD, un mod placut de a vorbi despre mobilier!

This author has published 1 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.