Mobilier Din Lemn Masiv Lucrat Manual » Director Articole Gratuit – BiA

Mobilier Din Lemn Masiv Lucrat Manual

20 februarie 2013 | Autor: | Posted in Casă şi grădină

Dacă doriţi să mobilaţi propria locuinţă, biroul sau spaţii comerciale sau chiar ambarcaţiuni, mobilierul din lemn Bonclara este cu siguranţă o alegere potrivită. Deasemenea, echipa noastră este pregătită să asigure lucrări de recondiţionare a pieselor de mobilier din lemn antice. La Bonclara vă aşteptăm cu oferte personalizate, fie că aveţi un buget limitat sau vă doriţi piese de mobilier extravagante.

Pentru a vă face o idee mai bună despre oferta noastra de mobilier, vizitaţi situl nostru www.bonclara.ro unde veţi putea să vă convingeţi de calitatea pieselor de mobilier din lemn executate în atelierele noastre. Încurajăm clienţii noştrii să aleagă lemn refolosit pentru a proteja mediul.  La Bonclara lemnul refolosit se transforma în adevarate opere de arta ce păstrează un aspect învechit, care greu se poate obţine altfel şi care astfel va înnobila orice locuinţă.

De asemenea, recomandăm clienţilor noştrii mobilierul din lemn aspect rustic, care de altfel este printre piesele preferate ale românilor. Echipa Bonclara este cu experimentată în crearea unor piese de mobilier lemn cu aspect rustic, foarte durabile.

Alegeţi atelierele Bonclara, locul unde esenţele de lemn nobil se transformă in mobilierul perfect pentru locinţa dumneavoastră. Vizitaţi-ne la adresa www.bonclara.ro şi contactaţi-ne cu ideile dumneavoastră astfel încât să putem impreună proiecta mobilierul ideal pentru locuinţa, grădina, biroul sau chiar ambarcaţiunea pe care o deţineţi. La Bonclara producem şi mobilier din sticlă sau metal astfel încat, oricare ar fi nevoile dumneavoastră, in atelierul nostru cu siguranţă putem găsi soluţia ideală si executa mobilierul de care aveţi nevoie.

Respectăm cele mai înalte standarde de calitate în producerea mobilierului din lemn masiv iar echipa noastră de tâmplari experţi cât şi colaborarea noastră cu artişti plastici şi profesionişti din diverse domenii conexe va asigura producerea unor piese de mobilier din lemn unicat, de calitate superioară, potrivite oricărui spaţiu. Contactaţi-ne telefonic, la sediul nostru din Bucureşti, sau cu ajutorul formularului de contact de pe situl nostru bonclara.ro şi echipa noastră vă va prezenta în cel mai scurt timp un proiect adaptat cerinţelor dumneavoastră.

Article Source

Autor:

Bonclara produce la comanda mobilier din lemn pentru dormitoare, bucatarii, sufragerii dar si birouri sau chiar ambarcatiuni. Producem deasemenea si usi de lemn de interior si porti de lemn de exterior, traditionale sau contemporane. Vizitati situl nostru www.bonclara.ro si apelati cu incredere la serviciile noastre de calitate.

This author has published 1 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.