Moda de plaja » Director Articole Gratuit – BiA

Moda de plaja

31 august 2012 | Autor: | Posted in Îmbrăcăminte

Toate doamnele doresc sa arate cel mai bine pe plaja, dar atunci pe langa un costum de baie la moda, mai aveti nevoie si de alte accesorii care sa ofera un plus de stil. In urmatoarele randuri va oferim cateva sfaturi cu care puteti sa fiti cea mai speciala de la plaja.

Daca doriti sa alegeti dintre cele mai noi modele de costume baie, va recomandam sa cumparati costume baie online. Alegeti dintre modelele intregi sau din doua piese in functie de silueta. Cele intregi sunt recomandate daca aveti burtica si solduri mai pline. Aceste costume baie mascheaza cel mai bine defectele. Dar daca doriti sa atrageti toate privirile, cele din doua piese sunt solutia. In ambele cazuri, puteti sa alegeti si pentru modele cu aplicatii sau cu suprapuneri de volane sau fundite. Suprapunerile, sunt recomandate doamnelor care doresc sa adauge volum unei zone. Aplicatiile metalice sau paietele va ajuta sa straluciti si sa iesiti in evidenta. Dar daca nu sunt pe placul dumneavoastra aceste aplicatii, puteti sa apelati si la un pareo care va poate fi de ajutor si in serile racoroase. Sfatul nostru este sa alegeti un pareu in culori tari sau cu imprimeuri.

Un pareo poate fi purtat in nenumarate moduri. Puteti sa purtati un pareo pe post de rochie. Daca il prindeti deasupra bustului veti atrage atentia in acea zona, in plus veti putea ascunde si burtica. Doamnele obisnuiesc sa poarte un pareo ca o fusta. In acest fel puteti sa evidentiati talia. Pentru plimbarile pe malul marii puteti sa purtati un pareo, ca o fusta maxi.

Article Source

Autor:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.