Newsletter – un soft important pentru site-ul tau » Director Articole Gratuit – BiA

Newsletter – un soft important pentru site-ul tau

25 septembrie 2012 | Autor: | Posted in Web design, programare

Un newsletter este o forma importanta de promovare a site-ului tau si implicit a intregii tale afaceri. Acesta trimite mesaje unei baze de adrese de e-mail, mesaje pe care tu le faci in prealabil si scrii in ele absolut orice doresti. Probabil ca daca vrei intra acum in contul tau de e-mail vei gasi cateva mesaje de tip newsletter de la diferite companii, asadar trebuie sa iei in considerare aceasta tehnica.

 

Problema apare atunci cand tu incerci sa te diferentiezi de cei care fac spam pentru ca a trimite e-mailuri folosind un newsletter nu inseamna ca spamezi pe cineva, ci doar trimiti mesaje relevante si interesante pentru persoana respectiva, insa cum ne dam seama ca cel care le primeste este chiar interesat?

 

Pe internet exista fel de fel de baze de date imense cu mii si sute de mii de emailuri, insa nu ti le recomand deoarece poti ajunge si tu in randul celor care spameaza. Daca ai un site, incearca sa-i oferi ceva vizitatorului pentru ca acesta sa-ti dea adresa lui de e-mail, iar mai apoi intreaba-l daca este de acord sa primeasca mesaje de la tine. Numai dupa ce ai realizat acest proces poti fi sigur ca 90% din mesajele pe care le trimiti au impactul dorit – este mai bine sa ai 100 de vizitatori interesati decat 1000 care ajung la tine din greseala.

Sunt programe de tip newsletter gratuite, insa acestea nu garanteaza ca toate mesajele tale vor ajunge in inbox, deoarece dupa cum stii multe ajung in spam sau bulk. De fapt, nu doar ca nu garanteaza, este foarte probabil ca majoritatea dintre ele sa ajung direct in spam fara ca cititorul sa aiba habar de acest lucru, asadar un program putin mai scump poate face diferenta.

Pentru un website profesionist, iti recomand firma de webdesign Nidweb

In final, sper ca cele scrise mai sus iti sunt de un real ajutor.

Article Source

Autor:

This author has published 30 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.