O metoda noua si eficienta pentru tratarea problemelor pielii » Director Articole Gratuit – BiA

O metoda noua si eficienta pentru tratarea problemelor pielii

20 august 2012 | Autor: | Posted in Tratemente naturiste

Pielea este un organ vital al organismului, protejand tot ceea ce cuprinde. Ne permite sa simtim caldura si frigul, atingerea si durerea iar prin variatii ale circulatiei sangelui si transpiratie, controleaza temperatura corpului si pierderea de fluide. Este cel mai mare organ al organismului, reprezinta 16% din greutatea totala a corpului si, in ciuda expunerii la toate tipurile de conditii neprielnice si maltratare, din interior si exterior, este exceptional de elastica. Totusi, expunerea prelungita la intemperii si poluare, alimentatie deficitara, si impreuna cu efectele stresului intern, pot duce la efectuarea si imbatranirea prematura a pielii si tendinta de a dezvolta boli precum eczeme, psoriazis, si mai grav, ulcere si chiar cancer de piele.Aloe Vera Gel s-a dovedit a fi eficient atat in tratamentul unora din afectiunile mai grave, cat si in probleme de zi cu zi cum ar fi muscaturi de insecte, intepaturi, vanatai, basici si arsuri.

Este reconfortant faptul ca medicii folosesc din ce in ce mai mult aloe vera in practica lor medicala, in tratamentul anumitor afectiuni. Dar, chiar daca unii dintre cei mai sceptici nu o folosesc ei insisi, acum sunt mai receptivi, lasandu-I pe pacienti sa o cumpere.

Termenul anatomic pentru suprafete si membrane este “epiteliu”. Pentru ca epiteliul lezat sa beneficieze de aloe vera, gelul poate fi administrat oral. Poate de asemenea aplicat local pe pielea afectata de eczeme sau psoriazis. Totusi, trebuie urmate principiile dermatologiei. Daca pielea este uscata, necisita hidratare, de aceea orice produs ar trebui sa aiba o baza emolienta sau grasa. Daca pielea este grasa, trebuie folosita o baza neuleioasa si sicativa. Lotiunile pe baza de apa si alcool sunt cele mai potrivite pentru regiuni paroase, iar acolo unde pielea prezinta ulceratii, sunt necesare pansamentele.

Ca o observatie personala, pentru a exemplifica efectul aloe vera asupra mucoselor inflamate cronic, am constatat, spre marea mea bucurie ca, dupa ce am luat aloe vera zilnic, prin intermediul produsului Aloe Berry Nectar timp de doua saptamani, secretia mea nazala – mostenire a faptului ca am fumat 20 de tigari pe zi timp de 23 de ani – a fost mult redusa si deoarece respiratia mea a devenit mai usoara, sotia mea m-a anuntat ca nu mai sforai atat de mult; deci aloe vera poate imbunatati chiar si armonia conjugala.

Article Source

Autor:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.