Ofera-ti calitate ambientala cu aer conditionat » Director Articole Gratuit – BiA

Ofera-ti calitate ambientala cu aer conditionat

12 martie 2013 | Autor: | Posted in Vanzări

Normal
0

Cum mai sunt inca destule luni de munca pana la concediu, de aceea ar fi cel mai potrivit moment pentru a decide instalarea unui sistem de aer conditionat care sa-ti imbunatateasca calitatea ambientala in lunile de vara.

 

Inceputul sezonului de primavara este, alaturi de lunile de toamna tarzie, cel mai oportun moment in care ai putea sa faci o tura de informare in ceea ce priveste oferta pentru sisteme de climatizare pe care magazinle specializate ti-o prezinta.

 

Cum comertul online este deja unul dintre pricipalele motoare de dezvoltare al vanzarilor cu amanuntul, ai prin urmare toate sansele sa alegi unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat care sunt expuse spre vanzare in magazinele online. Este suficient sa pleci de la definirea cat mai exacta a spatiului pe care vrei sa-l climatizezi cu o singura unitate pentru a putea solicita aparatul care se potriveste cel mai bine cu situatia in fapt.

 

Nu trebuie omise si cu atat mai mult trebuie luate in calcul si aspectele legate de gradul de termoizolare pe care spatiul climatizabil il detine, pentru ca diferentele de temperatura interioara care se pot inregistra pe timp de vara sunt considerabile in functie de acest lucru.

 

Un perete exterior termoizolat corespunzator, la care se adauga o fereastra acoperita cu jaluzele exterioare, vor aduce un minus substantial in temperatura inregistrata in interior, lucru care se rasfrange direct in dimensionarea puterii unui sistem de aer conditionat. Cu alte cuvinte, nu exista motive sa investiti sume prea mari atat timp cat spatiul interior poate fi climatizabil si cu sisteme de aer conditionat cu puteri mai mici.

In caz contrar, este cu adevarat important sa solicitati instalarea spre exemplu a unui aparat de aer conditionat 12000 btu, care isi va face pe deplin datoria de racire a unui spatiu de cel putin 20 de metri patrati, asta chiar si in conditiile in care termoizolarea exterioara si protectia zonelor vitrate ale camerei respective, nu exista.

Article Source

Autor:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.