Oferta retailer-ului online Henderson de bufet bucatarie » Director Articole Gratuit – BiA

Oferta retailer-ului online Henderson de bufet bucatarie

22 februarie 2017 | Autor: | Posted in Design

Prin cumpararea unui bufet de bucatarie dintre cele oferite de retailer-ul online de mobila Henderson obtineti cu siguranta mai mult decat un spatiu de depozitare a unor obiecte pe care le folositi mai mult sau mai putin frecvent.

De fapt, selectia acestui bufet din portofoliul magazinului este realizata in asa fel incat sa se evite banalul, strictul criteriu al utilitatii, deoarece multe persoane subapreciaza cantitatea de timp pe care o petrec in bucatarie si, implicit importanta de a avea un mobilier de calitate si estetic placut in aceasta camera in care petrec atat de mult timp.

Zeci de modele de bufet de bucatarie

In momentul de fata, Henderson pune la dispozitia publicului din Romania 51 de modele de bufet bucatarie realizate de Dialma Brown intr-o varietate de stiluri – clasic ori modern sau emanand un aer vintage – la preturi cuprinse intre 3000 si 23000 de lei.

Totusi, aceste preturi care pot parea prohibitive la prima vedere nu au beneficiat inca de vizita valului de reduceri de preturi, specific acestei perioade a cadourilor.

Din istoricul comenzilor anterioare de bufet, se pare ca publicul din Romania prefera modelele aflate, cel putin ca pret, in segmentul high-end, deoarece cele mai populare 4 modele de bufet ca urmare a vanzarilor anterioare costa intre 15000 si 19000 de lei.

Prin intermediul Henderson, aveti posibilitatea de a cumpara intreaga gama a mobilierului si accesoriilor de bucatarie doar printr-o explorare a sectiunilor adiacente celei de bufete din site. Dintre acestea se pot reaminti sub-categoriile importante dedicate bucatariilor modulare, meselor, scaunelor (care includ scaune de bar si tabureti pentru bucatarie), vesela si tacamuri (in care gasiti ustensile specializate pentru activitatile serioase de gatit), obiecte pentru organizare sau depozitare, obiecte sanitare pentru bucatarie sau electrocasnice.

Magazinul online Henderson a fost inaugurat in ianuarie 2012, avand scopul declarat de a deveni in cel mai scurt timp cel mai important jucator pe piata de e-commerce cu obiecte de mobilier si elemente de decoratiuni interioare din Romania. Pe parcursul timpului, a mai adaugat categorii importante ca cea dedicata corpurilor de iluminat sau accesoriilor pentru gradina.

Argumente forte pentru ca Henderson sa devina partenerul dumneavoastra pe termen lung ca retailer de mobila este calitatea si certificarea produselor comercializate. Astfel, avand peste 300 de furnizori firme de incredere din Uniunea Europeana, portofoliul curent al Henderson numara peste 25000 de produse care beneficiaza de garantie plus certificare a originalitatii.

Adaugand acestei trasaturi, procedura transparenta de livrare a marfii, cu transport gratuit la comenzi a caror valoare depaseste 300 RON (in Bucuresti) sau 500 RON (restul tarii), chiar si un singur bufet de bucatarie comandat beneficiaza de gratuitatea transportului.

Article Source

Autor:

This author has published 27 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.