Pantaloni barbati de primavara » Director Articole Gratuit – BiA

Pantaloni barbati de primavara

3 aprilie 2013 | Autor: | Posted in Îmbrăcăminte

Pentru barbati astazi, pantaloni barbati sunt o parte esentiala a orice tinuta. Acestea pot fi pantaloni barbati rochie pentru o functie formala, sau pantaloni barbati casual, cum ar fi blugi, pentru activitati in aer liber sau doar lenevind in jurul valorii de. Este de la sine inteles ca alegerea de pantaloni barbati disponibile la magazinele de este cu adevarat mare. Pe de alta parte, pantaloni barbati multe pe piata astazi sunt adaptate pentru oamenii de inaltime medie si de mai sus. Acest lucru duce la probleme pentru barbati scurte, care se poate termina pana neintelept alege pantaloni barbati nepotrivite care accentueaza lipsa lor de inaltime. Din pacate, acestea pot atrage comentarii nefavorabile sau chiar ridiculizeaza de la altii. Pentru a rezolva aceste probleme, aici sunt cateva sfaturi pentru barbati scurte, care pot fi siguri de ceea ce pantaloni barbati sa aleaga:

In multe cazuri, oamenii au o problema mai scurte specific, care este faptul ca picioarele lor sunt pe partea de scurt si oarecum disproportionata in raport cu trunchiul lor. Este de inteles ca acest lucru duce la stres, ci, mai degraba decat locuinta pe ea, oamenii ar trebui sa fie scurte constructiva. Acest lucru implica cautarea cu atentie pentru tinuta mai magulitoare, de tipul celor care transmite impresia ca acestea sunt oarecum mai inalti decat sunt in realitate.

Vital pentru schimbarea impresia privitorului de inaltimea unui om scurt sunt culoarea si croiala pantaloni barbatilor sai. In ceea ce priveste culoarea, tonurile mai inchise sunt cele mai bune. Acestea includ negru, maro inchis gri, si blues intunecate, toate care au efectul de a face picioarele sa apara atat mai subtire si mai lung.

In ceea ce priveste modul in care sunt taiate pantaloni barbati, cel mai bun stil pentru barbati scurte este apt regulat, cu o crestere regulata. Acestea sunt taiate pe partea subtire, ceea ce face ca picioarele purtatorului arate mai mult si mai subtire. Pentru a fi evitate de barbati scurte la toate costurile sunt pantaloni barbati joase si largi se potrivesc. Minima crestere este deosebit de rau, pentru ca pare sa se miste picioare si talie mica – fatal pe un om a carui picioare sunt deja scurt. Pantaloni barbati largi din nou face picioarele mai scurte arata, in acest caz, facandu-le mai grasa par, care inseala ochiul drept la proportii corporale. Din motive similare, oamenii scurte ar trebui sa pastreze, de asemenea departe de pantaloni barbati scurti, largi lungi.

Dar toate lucrurile considerate, si cu conditia ca acesta persevereaza si magazine in jurul valorii de atentie, nu exista nici un motiv pentru care un om scurt, nu ar trebui sa arate la fel de bine ca si omologul sau mai inalt.

Nick a fost scris articole on-line pentru un timp acum. Nu numai ca acest autor se specializeze in finante si de sanatate, puteti verifica, de asemenea site-ul ultima sa asupra barbatilor skinny pantaloni barbati scurti, care ofera, de asemenea, informatii cu privire la blugi pentru oameni scurt pentru a ajuta toti oamenii scurte gasesti cele mai bune blugi pentru ei.

Article Source

Autor:

This author has published 24 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.