Pentru eficienta alegeti aer conditionat inverter » Director Articole Gratuit – BiA

Pentru eficienta alegeti aer conditionat inverter

10 iunie 2013 | Autor: | Posted in Casă şi grădină, Vanzări

Suntem tot mai interesati de un aparat de aer conditionat atat timp cat clima ne pregateste in fiecare an cel putin un episod de canicula, care deja nu mai este restrans ca durata la doua sau trei zile, ci se intinde de cele mai multa ori pe cel putin o saptamana in care avem parte de temperaturi extreme si umiditate dincolo de pragul critic.

In aceste conditii aparatul de aer conditionat este deja cel mai apreciat dispozitiv electrocasnic pe care orice familie sau unitate care are angajati la lucru trebuie sa-l detina, pentru ca un mediu ambiental rezonabil din punct de vedere al temperaturii si umiditatii face ca orice individ sa poata avea o activitatea decenta si in egala masura se se poata odihni pe timpul noptii dupa o zi de munca.

Prin urmarea alegerea si instalarea unui sistem de climatizare este esentiala atat in spatiile de tip apartament la bloc, in camerele oricarei case la curte si in egala masura in birouri sau sedii de firme care ofera diferite servicii pentru populatie, fie in regim privat, cat si in institutiile administratiei locale.

In principal pentru partea privata, in mod special pentru locuintele personale trebuie sa fim foarte interesati de consumul de electricitate pe care trebuie sa-l acoperim pe toata durata de utilizare a acestui aparat de aer conditionat, pentru ca este posibil ca un climatizor sa fie folosit atat pe timp de vara, cat si in imediata apropiere a sezonului rece cand pot aparea temperaturi foarte scazute in mod neasteptat.

Pentru acest motiv producatorii au lansat de ceva vreme in oferta de climatizoare un model aparte al acestor aparate, care foloseste un pricipiu nou si totodata economic de functionare al compresorului. Prin intreaga electronica cu care este dotat acest model de aparat se vor putea realiza economii importante cu energia electrica consumata, lucru care va conduce rapid la acoperirea diferentei initiale de cost pentru acest nou sistem de aer conditionat.

Este vorba despre aparatul de aer conditionat inverter, al carui compresor este comandat de o unitate electronica speciala si senzori care ofera informatii precise in scopul de a folosi intr-un regim optim, la turatie mica si cu eficienta maxima compresorul aparatului. Efectul acestui sistem electromecanic este imediat si se reflecata in consumul scazut de energie electrica, dar si in continuare prin reducerea uzurii premature pe care un aparat obisnuit o inregistreaza in timp.

Article Source

Autor:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.