Piata de rulouri exterioare: Cum fac alegerea corecta? » Director Articole Gratuit – BiA

Piata de rulouri exterioare: Cum fac alegerea corecta?

31 octombrie 2012 | Autor: | Posted in Import şi export

Din ce in ce mai multi consumatori recunosc utilitatea montarii unui sistem de rulouri exterioare la ferestrele locuintelor, fie ca este vorba de apartamentele de bloc sau case particulare. Consumatorii recunosc si oportunitatea data de perioada anului in care ne regasim pentru a beneficia de un montaj mai rapid si de posibilitatea negocierii unui pret mai bun.

Recunoscute fiind aceste considerente, cumparatorul se vede confruntat cu o multime de alegeri. In primul rand este vorba de a alege intre rulouri exterioare la dimensiuni standard, tipul de rulouri care pot fi gasite in magazinele de specialitate sau rulouri exterioare executate la comanda, care pot fi cumparate doar de la producatori sau prin intermediul retelei de distributie a producatorilor.

Rulourile la comanda sunt extrem de eficiente pentru ca sunt particularizate nevoilor dvs. legate de spatiu dar si cerinte estetice. Acestea se pot monta fie in tencuiala fie la exteriorul fatadei, se pot confectiona in diferite dimensiuni, cu diferite tipuri de lamele, din materiale variate si culori diferite.

Poate acesta este motivul pentru care din ce in ce mai multi consumatori aleg varianta sistemelor de rulouri exterioare la comanda. In acest caz va trebui sa alegeti intre producatori si furnizori.

Sunt o serie de producatori de rulouri exterioare pe piata romaneasca, in special in Bucuresti si sunt o serie de distribuitori care, pe fondul unui adaos comercial, fie distribuie rulouri produse intern, fie le importa din exterior.

Confruntati cu aceasta alegere, din ce in ce mai multi consumatori aleg sa cumpere de la producatori autohtoni de rulouri exterioare, cel putin din doua motive. Direct de la producator, produsul este de regula mai ieftin. Nu mai trece printr-o serie de alte maine care sa adauge adaos comerciale si alte cheltuieli pe care tot consumatorul le suporta. In al doilea rand, producatorul autohton se regaseste in imediata apropierea a consumatorului si poate fi tras la ranspundere in cazul in care produsul se deterioreaza in perioada de garantie.

Producatorii difera intre ei, si nu este vorba ca aleg a vinde rulouri exterioare la preturi diferite. Sunt producatori care se ocupa de intreg procesul de fabricatie, livrare, montaj si garantie. Sunt producatori care externalizeaza aceste servicii post-fabricatie.

Va recomandam sa alegeti cu grija producatorul de rulouri exterioare, luand in calcul considerente precum: timpul de raspuns la cererea dvs., pretul negociat, existenta sau inexistenta unui showroom in care puteti vedea produsele inainte de a le cumpara, asigurarea unor facilitati precum livrare si montaj, masuratori finale, garantie etc.

Article Source

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.