Piese auto online la 4TurboPieseAuto » Director Articole Gratuit – BiA

Piese auto online la 4TurboPieseAuto

24 iulie 2013 | Autor: | Posted in Piese de schimb

Magazin de piese auto onlinePrintre magazinele de piese auto online apartinand pietei din Romania exista firme ce tin cont de schimbarile din domeniul auto si permanent isi actualizeaza preturile in functie de cerintele clientilor si nevoile lor. Astfel, la 4TurboPieseAuto, si la alte magazine de piese auto, se intampla sa apara sectiunea de „oferte speciale”.

Printre altele, un magazin online de piese auto, bine intretinut, trebuie sa contina sectiuni ca: Termeni si conditii, Cum cumpar, Livrare si garantie, Cerere oferta si Contact. Aceste sectiuni exista in primul rand pentru a ajuta clientul. Totusi, cel mai important, mi se pare, a fi o sectiunea care sa apartina consultantilor in domeniul mecanicii auto, sa ajute clientii sa cumpere cu exactitate piesa necesara masinii lor. Consultantii auto sunt persoane ce raspund cerintelor clientilor in momentul cand au o intrebare in domeniul pieselor auto online.

La 4TurboPieseAuto, exista aceste sectiuni si raspund cu exactitate si promptitudine, la oricare dintre doleantele clientilor. Multi dintre clienti, apeleaza telefonic pentru cumpararea de piese, si acest fapt face sa intelegem ca aceste sectiuni sunt atat de importante. Apeland in acest mod, pentru achizitie, inseamna ca sunt si intrebari suplimentare fata de piesa dorita si acest lucru este important pentru eficientizarea livrarii de piese auto. Nimeni nu doreste sa se provoace neintelegeri la momentul livrarii din punct de vedere al locatiei, produsului, garantiei sau alte chestiuni specifice comertului de piese auto online.

Structura magazinului de piese auto online 4TurboPieseAuto:

Magazinul este structurat pe sectiuni (conform articol: piese auto online), cea mai importanta, pentru clienti, se refera la informatii si ajutor in cazul unor detalii tehnice aspra piesei auto sau asuprea achizitiei.

Gasirea piesei necesare masinii, se face cu ajutorul oricaruia dintre modulele de cautare (dupa cod de produs sau cautare piese).

Partea din fata la pagina principala de la 4TurboPieseAuto.ro, contine categoriile cu marcile auto existente. Intrand in oricare dintre acestea, gasim modelele aferente marcii, in functie de denumire si anii de fabricatie. Accesand modelul masinii ce o detineti (in functie de motor, anii fabricatiei, putere si cod motor) se intra in lista de piese auto, ce contine categorii in functie de zona de interes a automobilului, reusindu-se astfel, sa se poata alege piesa necesara. De aici, dupa ce alegem si accesam, se intra in lista de piese.

Lista de piese auto contine, pentru varianta modelului auto ales, denumire produs, codul piesei de la producator, imagine, descriere, logo producator, pret si butonul „Adauga in cos”. Aceasta zona ne spune ca am ajuns la momentul cumpararii de piese auto online. Alegand ceea ce este necesar, produsele se adauga automat in cosul de cumparaturi. In cos apare faptul ca avem un produs. Accesand cosul de cumparaturi putem vizualiza ce contine acesta detaliat. De aici putem sa stergem, mari sau micsora cantitatea, se poate goli cosul, se poate merge mai departe pentru a finaliza comanda de piese. Altfel, se poate sa accesam „Inapoi la lista de produse” si suntem intorsi in acceasi zona la automobilul ales de noi la lista de piese auto in care avem posibilitatea sa completam comanda cu cele necesare.

Se intampla de multe ori sa nu se cunoasca datele complete ale masinii pentru care avem nevoie de piese. Asa se ajunge sa se apeleze la un consultat auto. In mod normal, cu certificatul de inmatriculare in mana, se poate fara sa gresim sa reusim sa comandam piesele auto online necesare masinii.

Concluzie:

Nu va speriati de multitudinea de variante de piese auto dintr-un magazin online. Sunati un consultant auto sau trimiteti un mail pe adresa acestuia si informati-va. In mod normal castigati timp si implicit nu pierdeti bani.

Article Source

Autor:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.