Porneste o afacere mica, pe internet » Director Articole Gratuit – BiA

Porneste o afacere mica, pe internet

7 ianuarie 2013 | Autor: | Posted in Web design, programare

Intr-un alt articol aminteam despre cat de important este un hosting care sa fie exact pe masura nevoilor tale sau cum sa eviti temele foarte complexe care nu-ti caracterizeaza afacerea exact asa cum ar trebui, insa in cele ce urmeaza voi pune accentul pe originalitatea websiteului.

Este o idee buna sa vizitezi paginile web ale concurentei pentru a vedea cum sunt realizate acestea si ce alte beneficii ofera clientilor comparativ cu tine, insa este gresit sa le copiezi in totalitate ori intr-un procent foarte mare. In primul rand afacerea ta trebuie sa se identifice pe internet ca o structura unica, de sine statatoare si nu ca o replica de proasta calitate, deoarece in acest caz nu te poti astepta la prea multi clienti.

Nu poti sa incropesti un site si sa te gandesti apoi ca toata treaba ta pe partea de promovare prin internet s-a terminat pentru ca nu asa se fac lucrurile in ziua de astazi. Aceasta tehnica era utila in urma cu 10 ani poate, atunci cand website-urile existente pe internet erau intr-un numar atat de mic, incat nu putem face o comparatie relevanta cu prezentul. Astazi, toate acestea s-au schimbat, iar competitia in mediul online este mai dura decat cea din viata reala, deci greselile sunt pentru amatori.

Websiteul tau trebuie sa aiba web design impecabil, sa functioneze la fel de bine, iar cu toate ca va contine pagini precum „Contact”, „Despre noi” si multe altele, el trebuie sa fie original si sa ofere o senzatie de seriozitate si incredere inca din primele secunde, deoarece doar asa vei reusi sa atragi clienti seriosi si colaborari de lunga durata.

Daca simti ca nu poti face un asemenea proiect, atunci trebuie sa apelezi la un expert – o companie de webdesign, deoarece nu este nici o rusine sa nu poti razbi intr-o competitie online impotriva unor persoane care se ocupa cu asa ceva de foarte mult timp.

Article Source

Autor:

This author has published 30 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.