Porti Metalice Bucuresti » Director Articole Gratuit – BiA

Porti Metalice Bucuresti

Accesul intr-o curte,proprietate sau a unui teren imprejmuit se face printr-o poarta.Portile metalice pe care le realizam sunt simple sau combinate cu elemente de fier forjat intr-o gama variata de modele.Portile metalice pot fi culisante (cu role si cale de rulare) sau batante (cu balamale) ambele modele avand posibilitatea de a fi automatizate.

Portile metalice economice se pot realiza dintr-un cadru metalic pe care se aplica plasa simpla sau bordurata acestea montandu-se de regula la imprejmuiri provizorii.

Portile realizate de echipa noastra  au un design deosebit,elegant fiind primul element cu care un vizitator intra in contact si  trebuie sa placa chiar si unui ochi mai exigent.

Executam porti metalice din bare metalice de diferite dimensiuni si grosimi in functie de proiectul,preferintele si bugetul clientului

Portile din fier forjat se pot realiza intr-o multitudine de modele,imaginatia aici fiind practic nelimitata,iar realizarile sunt deosebite.

Elementele de fier forjat se aplica pe barele metalice executand modele foarte variate de porti metalice transformandu-le in adevarate opera de arta.

Portile pitonale au latimea idela de 1000mm,iar inaltimea variaza intre 1600mm si ajung pana la cel mult 2000mm.

Portile metalice simple din bare metalice sunt accesibile oricarui buget care cu ajutorul echipei noastre de profesionisti reusim sa multumim toti clientii nostri in alegerea unui model care sa aiba un design deosebit si elegant in concordanta cu casa atat ca model cat si culoare.

Policarbonatul este o solutie excelenta  pentru intimitatea clientilor nostri,fiind de diferite culori si calitati,se aplica simplu cu suruburi forante pe portile metalice dandu-le un aspect foarte elegant si deosebit.

Tabla zincata sau vopsita este iar o solutie pentru pastrarea intimitatii clientului care se aplica la fel de simplu ca si policarbonatul.

Daca comanda este ferma noi ne deplasam la locatie pentru masuratori fara a percepe taxe pentru deplasare.

 

Tehnici si materiale

 

Materialele folosite pentru realizarea gardurilor metalice sunt:teava rectangulara,teava patrata,platbanda si platbanda amprentata de diferite grosimi si dimensiuni elemente din fier forjat,plasa simpla sau bordurata zincata sau plastifiata.

Materialul inainte de grunduire se degreseaza cu solutii de foarte buna calitate asigurand totodata si o fosfatare pentru o priza foarte buna a grundului si vopseli.

Vopsirea se face prin pulverizare sau dupa dorinta clientului in camp electrostatic in orice culoare dupa paleta RAL.

Debitarea materialului se face cu fierastrau automat,iar aparatele de sudura sunt performante la fel si electrozii de sudura.(ESAB)

Polizarea sudurii se face cu discuri abrasive cu pastille Widia fiind ce mai noua tehnologie dupa piata noastra,calitatea finisarii fiind la cote foarte inalte.

Preturi porti metalice

 

Preturile sunt accesibile tuturor clientilor in functie de complexitatea modelului ales,echipa noastra venind in sprijinul clientilor cu solutii optime pentru realizarea oricarui proiect.Transportul si montajul in Bucuresti este gratuit.

 

 

 

Article Source

Autor:

ALEX TRANS COM - Producator de confectii metalice va ofera la cele mai bune preturi: porti metalice, garduri metalice, grilaje metalice, balustrade metalice, imprejmuiri terenuri, fier forjat, rafturi metalice, usi metalice structuri metalice.Transportul si montajul in Bucuresti este GRATUIT. Tel:0733.290.181 / 0744.886.041 http://www.alextrans.ro

This author has published 6 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.