Protejeaza-te impotriva rozatoarelor daunatoare. Afla cum! » Director Articole Gratuit – BiA

Protejeaza-te impotriva rozatoarelor daunatoare. Afla cum!

4 mai 2015 | Autor: | Posted in Servicii clienţi

apeland la serviciile profesionale de deratizare din IasiDaca te gasesti in situatia in care te confrunti cu problema rozatoarelor din imobil si/sau gospodarie, indicat este sa iei masuri imediate de prevenire si combatere.
Prezenta rozatoarelor in casa ta reprezinta un adevarat pericol, intrucat acestea sunt o amenintare pentru sanatatea ta si a celor din jur. Soarecii si sobolanii sunt purtatorii unor boli grave, care se transmit cu usurinta atat oamenilor, cat si animalelor de companie.

De asemenea, rozatoarele daunatoare provoaca si pierderi materiale, rozand aproape tot ce le iese in cale, de la plastic, la lemn masiv.

Poti observa singur daca te confrunti cu o asemenea problema, cauntand indiciile lasate de micii musafiri nedoriti. Cauta excrementele acestora in jurul alimentelor, sub chiuvete, prin dulapuri si pe rafturi. Acestea au forma unui bob de piper usor alungit. Semnele de roadere si mirosul pregnant de urina sunt si ele indicii ale existentei rozatoarelor.

Cum scap de rozatoare

Impotriva rozatoarelor poti actiona prin procesul de deratizare. Fie alegi sa te confrunti de unul singur cu aceasta problema, apeland la substantele otravitoare din comert sau la capcanele artizanale improvizate din diverse materiale gasite prin casa. Din pacate aceste metode, desi ieftine, nu-ti pot garanta un rezultat eficient, asa cum ti-ai dori.

Rozatoarele au dobandit o perspicacitate uimitoare, acestea avand deprinderea de a deosebi mancarea otravita de cea sanatoasa si de a ocoli cu scepticism capcanele amplasate strategic.

Cea mai buna solutie de deratizare din Iasi

Recomandat este sa actionezi apeland la serviciile profesionale de deratizare din Iasi. Deratizarea in Iasi de tip profesional se face apeland la firme specializate in domeniul DDD. Firmele profesionale de deratizare din Iasi actioneaza apeland la aparatura specializata si substante puternice, letale pentru micii rozatori daunatori.
Pentru o eficienta crescuta, te sfatuim sa apelezi la deratizare in Iasi de tip profesional in mod regulat, indicat la intervale de timp de 3 luni.

DDD-Iasi- firma ta de deratizare in Iasi

DDD-Iasi este o firma de deratizare din Iasi, care a reusit sa se diferentieze de restul firmelor prin profesionalismul de care da dovada, calitatea serviciilor oferite si preturile incredibil de avantajose.

Firma de deratizare din Iasi se mandreste sa aiba alaturi o echipa formata numai din specialisti. Specialistii DDD-Iasi au o experienta de 5 ani in domeniul deratizarii in Iasi si se lauda cu un portofoliu de peste 1000 de clienti multumiti.

Informatii suplimentare privind deratizarea in Iasi si serviciile DDD-Iasi, gasesti pe www.ddd-iasi.ro.

Article Source

Autor:

This author has published 33 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.