Reduceri semnificative la pachete turistice achizitionate prin agentii de turism » Director Articole Gratuit – BiA

Reduceri semnificative la pachete turistice achizitionate prin agentii de turism

28 februarie 2012 | Autor: | Posted in Agenţii de turism

Ma tot uit de ceva vreme la ofertele de turism pentru litoral 2012. Intr-adevar, unii ar spune ca e cam devreme, dar uneori chiar nu poti sa le ignori….

Si poate nici nu e bine sa le ignori deoarece observa ca sunt extrem de multe oferte de la diverse agentii de turism cu reduceri mari. Reducerile sunt cu atat mai mari cu cat clientii achizitioneaza aceste oferte mai devreme (multe dintre ele cu plata integrala si unele chiar nereturnabile in caz de renuntare).

Cele mai bine reduceri pe care leam vazut in perioada actuala sunt de aproximativ 30%. Pentru luna martie, o reducere des intalnita este de aproximativ 20%. Aproape toate agentiile au diverse oferte cu reducere. Toate destinatiile de vara traditionale pentru turistii romani (litoralul romanesc, Bulgaria, Grecia, Turcia etc) beneficiaza de astfel de reduceri.

Pentru a putea beneficia de acestea, in majoritatea cazurilor trebuie sa ne adresam agentiilor de turism, aceste oferte nefiind totdeauna dispnibile spre a fi achizitionate de la hotel. E foarte sinplu sa gasesti o agentie de turism daca nu stii deja una de la care preferi sa achizitionezi pachetel turistice: pur si simplu intrebi la prieteni sau cauti pe internet agentii de turism din orasul tau, ca de exemplu: agentii de turism Cluj Napoca. In plus, folosind serviciile unei agentii de turism putem beneficia si de alte avantaje, ca de exemplu suport pentru alegerea pachetului potrivit, servicii adiacente gen asigurari etc

Din cate citesc, se pare ca reprezentatii agentiilor de turism confirma cresterea de vanzari pe ofertele de tip early booking. Aceasta este o consencinta normala zic eu a mai multor factori: clientii cauta ofertele cele mai avantajoase, numarul de oferte de acest tip destul de mare, extista un numai mare de oferte de tip early booking si pentru litoralul romanesc.

Din cate aflu de la cunostinte si prieteni, fara ca acestia sa contituie un esantion reprezentativ al turistilor din Romania, se pare ca se cauta anul acesta din ce in ce mai mult ofertele pentru litoral la hoteluri de categorie medie si peste medie (3-4 stele) care pot oferi un raport pret calitate foarte bun. La acest tip de oferte, reducerea de early booking poate fi semnificativa.

Pe de lata parte, exista in opinia mea si unele dezavantaje, ca de exemplu: trebuie sa dai banii mult inainte de concediu, trebuie sa fii sigur ca vei avea concediu in perioada respectiva si lista poate sa continue.

Indiferent daca veti alege o oferta de tip early booking sau nu, eu va doresc concediu placut.

Article Source

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Additional Articles From ‘Agenţii de turism’