Reguli pentru tinute cu stil » Director Articole Gratuit – BiA

Reguli pentru tinute cu stil

31 august 2012 | Autor: | Posted in Ceasuri

Chiar daca barbatii pot sa aleaga cu mai multa usurinta hainele si accesoriile, cu urmatoarele sfaturi puteti sa fiti la moda si sa aveti o tinuta cu stil. In ceea ce priveste accesoriile potrivite pentru barbati, ceasul nu poate lipsi. Iar acum aveti sansa sa va achizitionati si ceasuri online, astfel puteti sa alegeti dintre cele mai noi modele.

Trebuie sa alegeti ceasul pe care urmeaza sa i-l purtati, cu multa atentie, deoarece reflecta personalitatea si stilul dumneavoastra personal. Daca pana acum nu ati acordat atentie pentru alegerea ceasului,de acum incolo va recomandam sa purtati ceasuri care se vor asorta si la tinuta. Ca sa aveti tinute completa si la moda, va ajutam cu cateva sfaturi ca sa puteti alege ceasurile cele mai potrivite.

Sunt trei tipuri de ceasuri pe care trebuie sa le detineti ca sa puteti asorta la fiecare tinuta ceasul potrivit. Puteti sa alegeti si dintre ceasuri Diesel, modelul perfect. Toti barbatii ar trebuii sa aiba un ceas elegant, unul casual si unul sport. Ceasurile elegante sunt modele mai sofisticate si trebuie asortat la tinutele elegante. Alegeti dintre modelele care au cureaua din piele pentru ca sunt mult mai rafinate. Ca sa nu aveti probleme la asortarea lor alegeti dintre culorile negru sau marou. Daca doriti un ceas pentru purtarea zilnica, cumparati un model de ceas mana casual. Puteti sa optati cu incredere si pentru ceasuri cu curele in culori mai aprinse, deoarece cu ajutorul lor puteti sa oferiti pata de culoare necesara tinutei. Ceasul sport este recomandat doar tinutelor mai lejere. Va recomandam sa alegeti un model cu adevarat practic, cu cronometru si cu afisaj digital, ca sa i-l puteti citi cu usurinta.

 

Article Source

Autor:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.