REGULILE CASEI-Apartament Dana-cazare online prin situl Apartamente Regim Hotelier Bucuresti » Director Articole Gratuit – BiA

REGULILE CASEI-Apartament Dana-cazare online prin situl Apartamente Regim Hotelier Bucuresti

24 martie 2017 | Autor: | Posted in Afaceri la domiciliu

Apartament Dana, programul ales pentru cazare ieftina in regim hotelier

Programul de cazare in locatia Apartament Dana este urmatorul :

• Sosirea este intre orele 16 si 21 indiferent de tipul de rezervare ales
• Plecarea este intre orele 10 si 13 indiferent de tipul de rezervare ales

Regula principala in ce priveste programul si optiunea de cazare ieftina in regim hotelier, este prezenta proprietarului si insotirea clientilor atat la sosire cat si la plecare. Bineanteles ca, in situatia pe care neprevazutul o cere, aceasta regula poate fi atacata elegant, in sensul ca turistii il pot suna direct pe proprietarul apartamentului pentru a modifica ora de sosire sau de plecare, sau chiar pot modifica perioada aleasa pentru inchiriere.                                       Atat telefonic cat si online, sosirea sau plecarea clientilor la, sau de la Apartament Dana, avand in vedere disponibilitatea de cazare, poate fi optimizata fara costuri suplimentare si in concordanta cu posibilile nevoi ale celor care urmeaza a fi cazati sau care sunt cazati, doar in limita a doua ore diferenta fata de orarul stabilit si comunicat initial.

 

Formalitatile legale de cazare ieftina in regim hotelier la Apartament Dana

Administrarea locatiei Apartament Dana, este in sarcina proprietarului sau a delegatului sau, privind spre formalitatile de cazare ieftina in regim hotelier.                                                     Astfel, pasaportul, buletinul, cartea de identitate, permisul de conducere, permisul de munca, sau alt document original care atesta identitatea persoanei este indispensabil la sosirea pentru cazarea in apartamentul ales de dumneavoastra. Documentul trebuie sa fie original,iar proprietarul poate alege sa il fotografieze, sa il fotocopieze, chiar sa il retina ca si garantie pentru perioada de sejur ce urmeaza a fi inchiriata.Toate aceste detalii sunt prezentate pe situl Apartamente Regim Hotelier Bucuresti.

 

Ce trebuie sa stiti daca alegeti varianta de cazare ieftina in regim hotelier

Imediat dupa ce v-ati acomodat in apartamentul ales pentru cazare,proprietarul percepe plata in avans pentru intreag sejurul dumneavoastra. Plata poate fi numerar sau prin card daca exista in locatie aceasta posibilitate. De obicei platile pentru acest tip de chirie se fac in numerar.                                                                                                                       Plata in avans reprezinta totalul costurilor de cazare plus costurile utilitatilor si anume : energie electrica,apa calda apa rece, internet, chleltuieli cu caldura,cat si alte cheltuieli de administrare ale apartamentului.Deasemenea curatenia generala cat si schimbarea lenjeriilor si a prosoapelor efectuata gratuit de proprietar la fiecare sapte nopti de cazare,este inclusa in pretul achitat de dumneavoastra.                                                                                 Bineanteles ca alegerea unei variante de chirie ieftina prin Apartamente Regim Hotelier Bucuresti, presupune si colaborarea clientului in sensul ca acesta trebuie sa aiba in vedere ca la parasirea ocazionala a apartamentului ,va trebui sa inchida lumina, sa opreasca apa, sa inchida geamurile, sa seteze aerul conditionat pe modulul economic, sa asigure locatia inchizand usa cu cheia, asa cum face cand paraseste ocazional propria sa locuinta.

 

Regulile casei, la Apartament Dana, pentru cazare ieftina in regim hotelier

 

Agentia care ofera cazare ieftina in regim hotelier,comunica turistilor sai inca de la inceput, regulile interne aplicabile pentru apartamentul oferit spre inchiriere pe termen scurt sau mediu. Pentru Apartament Dana,proprietarul a comunicat prin situl sau de prezentare cateva reguli clare cum ar fi:
• Petrecerile private sunt interzise . Apartamentul Dana are destinatie de regim hotelier , pentru petreceri exista localuri specializate.
• Fumatul este permis in bucatarie si pe balcon. Alegerea de a fuma in dormitoare, pe holuri, sau in baie este neportivita atat pentru sanatatea dumneavoastra sau a copiilor dumneavoastra cat si pentru proprietarul apartamentului care a comunicat locurile de fumat premise.
• Cazarea impreuna cu animale de companie este deasemenea interzisa la Apartament Dana.Pentru cazarea animalelor de companie sunt oferte hoteliere specializate cu destinatie dedicata.
• Comunicarea eronata a numarului de personae care se cazeaza sau depasirea capacitatii maxime de cazare nu este potrivita in acceptiunea de cazare ieftina in regim hotelier. Proprietarul poate anula rezervarea dumneavoastra sau va poate cere evacuarea imediata a apartamentului.Trebuie sa aveti in vedere ca imobilul si etajul apartamentului inchiriat de dumneavoastra este supravegheat permanent prin camere video online.

Article Source

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.