Remodelare corporala? » Director Articole Gratuit – BiA

Remodelare corporala?

22 iunie 2012 | Autor: | Posted in Sănătate

Ai nascut si simti ca ti-ai iesit un pic din forma de altadata? Ce parere ai de putina remodelare corporala? Ce ai spune daca, dupa cateva zeci de minute de atentie acordate propriei persoane, ai reusi sa te simti mai bine in propriul corp?

Un program de remodelare corporala reusit presupune: slabire, tonifiere, cresterea masei musculare, diminuarea celulitei, recuperare medicala, recuperare dupa nastere, imbunatatirea unor afectiuni articulare, diminuarea sau eliminarea durerilor de spate. Aparatul pentru remodelare corporala Miha Bodytec  reuseste sa comprime in numai 20 minute un program complex de circa 6 ore la o sala de fitness clasica. Ceea ce este cel mai important este faptul ca rezultatele se vad imediat si sunt de lunga durata.

Programul nostru de remodelare corporala antreneaza straturile profunde ale musculaturii, astfel incat grupele de muschi sunt solicitate la capacitate aproape de maxim, fata de mai putin de jumatate in cadrul antrenamentelor de fitness obisnuite. Acest tip de remodelare corporala este rapid si este folosit atat de sportivii de performanta cat si de persoane care au dorit efecte rapide si de durata.

Article Source

Autor:

Body Concept iti ofera timpul de care ai nevoie pentru a avea un corp de invidiat, slabire rapida, wellness, remodelare corporala, liposuctie, cavitatie, radiofrecventa

This author has published 1 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.