Rulouri Exterioare » Director Articole Gratuit – BiA

Rulouri Exterioare

26 septembrie 2017 | Autor: | Posted in Producţie

rulouri exterioare

Cu toti ne intrebam de multe ori care ar fi cel mai bun produs la un pret accesibil atat pentru confortul casei sau al biroului, care ne poate oferii o intimitate dar si in cazul in care plecam intr-o vacanta sa ne ofere si o siguranta sporita casei sau biroului? Ce va pot spune este ca exista un astfel de produs care sa ofere toate cele mentionate mai sus iar acest produs se numeste un rulou exterior din aluminiu cu spauma poliuretanica intre lamelele din aluminiu care poate oferii toate cele mentionate mai sus si nu numai.
Aceste rulouri exterioare din aluminiu sunt solutia ideala pentru confort, intimitate, siguranta dar si un consum foarte scazut al facturii de electricitate sau caldura. De ce spunem acest lucru? Simplu, deoarece aceste rulouri exterioare avand lamelele din aluminiu vara cand le veti avea inchise o sa simtiti o racoare diferita in casa sau biroul dvs. iar pe perioada rece veti observa ca toata caldura din casa sau biroul dvs. nu se va mai risipi la fel de repede prin termopanul dvs.
Deci aceste rulouri exterioare ofera un plus de confort iar investitia pe care o veti face o sa realizati ca va fi amortizata intr-un interval de maxim 12 luni ( in functie si de suprafata acoperita ). Mai putem spune despre aceste rulouri exterioare ca ele pot fi:
Rulouri exterioare aplicate: Sunt acel tip de rulouri exterioare care sunt aplicate pe termopanul dvs. si se monteaza doar dupa montarea ferestrelor sau usilor din termopan. Aceste rulouri exterioare din aluminiu aplicate pot fi actionate manual prin manivela, snur, pamblica sau electrice prin telecomanda sau intrerupator. Pe langa acest aspect puteti opta si pentru varianta cu plasa insecte incorporata sau sistem antiefractie.
Rulouri exterioare suprapuse: Sunt acel tip de rulouri exterioare din aluminiu care se monteaza doar odata cu termopanul dvs. si poate fi actionat prin manivela, snur, pamblica sau pot fi actionate electric prin telecomanda sau intrerupator si de asemenea pot fi si cu plasa de insecte incorporata.
Rulouri Exterioare Electrice: Sunt acel tip de rulouri exterioare ce pot fi programate sa se ridice si sa coboare la un anumit interval de timp cu ajutorul unei telecomenzi cu programare, pentru a simula prezenta in casa sau mai pot fi actionate cu ajutorul unui intrerupator.
Rulouri Exterioare Transparente: Pot fi de 3 feluri si anume cu caseta si ghidaje, cu capse si bride sau cu rulare pe tambur. Cel mai adesea aceste rulouri transparente sunt folosite atat la blocuri si case pentru inchiderea teraselor, balcoanelor cat si la inchideri de foisoare sau terase.
Rulouri exterioare cu plasa tantari incorporata: Sunt acel tip de rulouri exterioare care pot fi atat aplicate cat si suprapuse cu actionare electrica sau manuala care au in caseta proprie si plasa tantari cu actionare independenta de ruloul exterior. Toate aceste produse pot fi gasite pe site-ul de prezentare al echipei de la Rulouri Exterioare Ieftine care au ca singur scop de activitate sa ofere solutii si preturi accesibile pentru orice tip de client si unul dintre factorii cei mai importanti sa ofere pe langa pretul foarte accesibil si o calitate PREMIUM al produselor comercializate si produse de ei.

Article Source

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.