Scanere 3D profesionale Steinbichler Optotechnik GmbH » Director Articole Gratuit – BiA

Scanere 3D profesionale Steinbichler Optotechnik GmbH

14 iunie 2012 | Autor: | Posted in Producţie

COMET L3D face parte din gama de scanere 3D profesionale ale producatorului german Steinbichler Optotechnik GmbH, unul dintre cei mai renumiti producatori de scanere 3D profesionale de mare acuratete, ideale pentru digitizarea 3D in industrie, arhitectura, inginerie inversa, dar si pentru digitizarea 3D in industria de prototipare rapida.

Cu acest scaner 3D puteti realiza digitizarea obiectelor Dvs in vederea masurarii si inspectiei in doar cateva minute cu efort minim si cu acuratete mare a scanarilor 3D obtinute. Ideal pentru aplicatii diferite datorita modului de echipare si configurare care permite scanarea obiectelor de dimensiuni mici dar si de dimensiuni mai mari datorita posibilitati de configurare al obiectivelor FOV dar si al camerelor video.. Sistem de scanare 3D complex cu tripod si masa rotativa pentru a facilita scanarea si pentru a obtine o scanare 3D cat mai precisa.

Scannerul 3D COMET L3D este portabil si este usor de configurat si instalat permitand astfel utilizarea scanerului 3D chiar in spatiul Dvs de lucru in momentul si in locul de care aveti nevoie.

COMET L3D este un scaner 3D destinat producatorilor industriali fiind ideal pentru digitizare 3D, analizare, masurare, inspectie, testare materiale si produse in industria de automobile, aeronautica prototiparea si dezvoltarea de angrenaje si utilaje industriale precum si parti componente ale acestora.

Este solutia ideala de scanare 3D pentru utilizatori care vor sa profite functionalitatea extinsa de masurare fiind ideala pentru aplicatii in metrologie pentru obtinerea de masuratori precise si rapide.

Scanerele 3D Steinbichler sunt compacte si stabile fiind ideale pentru aplicatii solicitante, cum ar fi aplicatiile de asigurare a calităţii. Conceput pentru usurinta in utlizarea acest scaner 3D ofera flexibilitate si eficienta mare in toate domeniile.

Datorita tehnologiei de scanare 3D cu aceste echipamente de scanare 3D puteti obtine rezultatele dorite chiar si in conditii ambientale dificile datorita LED-urilor care ofera o lumina superioara altor metode de scanare 3D dar si al camerelor de inalta rezolutie, pana la 5 MegaPixeli.

 Z Spot Media

Luni-Vineri 9:00 – 17:30
0771 638 100 / 021 420 5093
021 404 3368
office@zspotmedia.ro
Showroom – [vezi harta]
Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Sector 6, Bucuresti, 061326

Birouri – [vezi harta]
Str. Drumul Belsugului Nr. 100B, Sector 6, Bucuresti, 062392

Militari / Pacii, Petrom Viva; RATB: Capatul liniei 178, 61

Article Source

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.