Scaune auto copii cu isofix disponibile pe ShopAlert » Director Articole Gratuit – BiA

Scaune auto copii cu isofix disponibile pe ShopAlert

13 decembrie 2016 | Autor: | Posted in Copii

Parintii cei mai griljulii au acum un partener de incredere in site-ul ShopAlert, platforma specializata in promovarea unora dintre cele mai moderne scaune de masina, carucioare si alte tipuri de articole pentru copii provenite de la firme renumite. Fie ca vorbim de scaune cu isofix sau de alte tipuri de accesorii auto copii de o calitate iesita din comun, produsele oferite de ShopAlert isi vor surprinde cumparatorii prin durabilitate si efcienta.

Prevazute cu centuri de siguranta cu sisteme de inchidere moderne si complexe si confectionate din materiale de ultima ganeratie, articolele din gama de scaune auto de copii apartin unor branduri mari si sunt disponibile online la preturi accesibile.

Astfel, pretul unor scaune isofix de copii poate ajunge la 629 lei, in cazul unui scaun auto produs de firma Cometa, brand care furnizeaza articole deosebite de acest gen.

Alaturi de scaunele cu isofix care fac parte din oferta platformei online, site-ul propune parintilor doritori de articole de calitate scaune copii avand design si accesorii unice.

Numeroase modele de scaune auto copii pe ShopAlert

Venind in completarea sistemelor cu isofix, produse special concepute pentru a oferi siguranta celor mici in timpul drumului, variantele numeroase de scaune auto copii prezentate pe site sunt disponibili la preturi corecte.

Incluzand in aceasta categorie scaunele pentru copii cu isofix confectinate din materiale de ultima generatie, site-ul ShopAlert prezinta o serie de scaune auto produse de companii precum Angel sau Graco, firme specializate in acest domeniu. Un astfel de accesoriu auto pentru copii produs de firma Angel,  destinat grupei de greutate 9-36 kg, se vinde cu 249 lei pe platforma. La fel ca toate celelelte scaune descrise in cadrul acestei sectiuni, acest model este confectionat din materiale speciale, care permit circulatia aerului si ofera confort sporit copilului.

Calitatea este o caracteristica pe care modelele inovatoare de accesorii pentru masina o au in comun cu variantele de scaune cu isofix, aceste variante fiind incluse in oferta ampla a platformei online.

Article Source

Autor:

This author has published 27 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.