Secretul masajelor relaxante » Director Articole Gratuit – BiA

Secretul masajelor relaxante

29 mai 2013 | Autor: | Posted in Sănătate, Tratamente, Vanzări

Exista cateva piese de echipament care asista terapeutii in a oferi un masaj mai eficient clientilor lor. Calitatea si tipologia mesei de masaj folosite trebuie selectate cu atentie pentru a garanta rezistenta si siguranta si a oferi clientilor tot confortul.

O masa de masaj veche, care scartaie si se clatina nu numai ca nu va inspira confort si siguranta, dar va impiedica relaxarea, clientul nu se va putea bucura de masaj, iar terapeutul nu se va putea concentra pe aplicarea corecta a masajului. Noile mese de masaj contribuie substantial la impresia despre calitatea standardului profesional si despre grija pentru clienti.

Patul de masaj este cea mai importanta piesa de echipament pentru un maseur sau fizioterapeut. O masa de masaj realizata conform standardelor moderne de confort nu numai ca asigura confortul clientilor, dar determina si usurinta cu care terapeutul ofera masajul dorit. Indiferent de tipul de afacere pe care doriti sa il dezvoltati, masa pentru masaj este piesa esentiala, care poate schimba radical modul in care evolueaza afacerea dumneavoastra.

Modelele variate ofera solutii pentru tratamente multiple, cum ar fi fizioterapia, kinetoterapia, masajele de intretinere (de relaxare, energizare, etc.), dar si alte tratamente precum impachetarile cosmetice, masaje anticelulita, sau aplicarea unor tratamente de infrumusetare.

Alegerile disponibile pornesc de la clasicele modele stationare, pana la mese portabile extrem de usoare si chiar si scaune pentru masaj. Tipul de masa ales depinde de directia pe care doriti sa o ia afacerea dumneavoastra, dar trebuie retinut ca in general o masa portabila este versatila in orice situatie si ca va permite lejeritate in depozitare, transport, manevrare si poate acomoda cel mai mare numar de tratamente.

Urmatoarele criterii decisive pentru a alege un pat masaj ideal sunt accesoriile incluse si mobilitatea segmentelor mesei. Ele permit un plus de varietate in serviciile de masaj oferite si sunt importante pentru ca afacerea pe care o detineti sa se reinventeze constant si sa se adapteze la cerintele care apar din partea clientilor. Prestigiul unui maseur profesionist este in concordanta si cu dispozitivele de calitate pe care le utilizeaza in munca sa, prin urmare acestea trebuie sa fie la un nivel inalt de performanta.

Article Source

Autor:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.