Service aer conditionat pentru confort ambiental oricand » Director Articole Gratuit – BiA

Service aer conditionat pentru confort ambiental oricand

23 decembrie 2015 | Autor: | Posted in Casă şi grădină, Servicii clienţi

Atunci cand ai decis sa-ti climatizezi locuinta, biroul sau spatiul comercial ai avut in vedere extinderea confortului ambiental in orice sezon pentru ca sistemele de climatizare actuale sunt capabile sa aduca acest beneficiu, pretinzand costuri si intretinere in limite rezonabile. In acelasi timp trebuie sa ai in vedere ca functionarea perfecta a echipamentelor de climatizare este realizabila doar daca ai grija ca periodic sa soliciti interventii de tip service aer conditionat pentru intretinere, verificare, igienziare si cand este necesar reparatii.

Daca deja esti familiarizat cu un aparat de aer conditionat din categoria celor rezidentiale, atunci esti in masura sa observi daca in timpul utilizarii functioneaza corespunzator. O functionare in parametri inseamna ca imediat dupa pornirea aparatului acesta va trebui sa inceapa ciclul de racire sau incalzire in functie de programul ales si sa aduca temperatura aerului din incapere la cea programata. Timpul de realizare al temperaturii variaza in functie de mai multi factori, insa dupa cateva zile de folosire vei sti deja daca aparatul este perfect functional. Daca observi ca acest timp de racire sau incalzire este nejustificat, atunci este cazul sa soliciti o interventie de service aer conditionat pentru ca orice functionare nepotrivita poate conduce rapid la amplificarea defectiunilor.

Verifica vizual unitatea exterioara a aparatului in sensul ca prin furtunul pentru drenarea condensului rezultat din vaporizare pe functia de racire sa se scurga apa. Lipsa scurgerii apei indica o functionare precara, sau cel putin infundarea prin colmatare a sistemului de drenaj. Si de aceasta data este clar ca ai nevoie de sprijin profesionist prin interventia unui service aer conditionat care va trimite un tehnician pentru remedierea defectului.

Odata cu trecerea timpului exista posibilitatea ca traseele frigorifice sau conexinuile acestora catre ambele unitati ale aparatului sa se deterioreze prin fisurare, iar acest lucru conduce direct la pierderea partiala sau totala a agentului frigorific si imposibilitatea folosirii aparatului.

Ca atare si in aceasta situatie interventia de specialitate a unui tehnician frigotehnist pentru service aer conditionat este calea prin care in scurt timp aparatul va fi repus in functiune si vei avea din nou controlul temperaturii interioare asa cum doresti.

Ramane de retinut ca pentru orice anomalie in functionarea unui sistem de climatizare este cel putin indicat sa soliciti consultanta sau sprijin tehnic interventional pentru reparatii aer conditionat Bucuresti, implicarea proprie fiind nerecomandata, sau chiar periculoasa in anumite situatii in lipsa experientei, echipamentelor si materialelor de lucru specifice domeniului frigotehnic.

Article Source

Autor:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.