Set goblen – Donna Velata » Director Articole Gratuit – BiA

Set goblen – Donna Velata

14 septembrie 2012 | Autor: | Posted in Hobby

Din seria de goblenuri si goblene de pe goblen.biz va prezentam goblenul Donna Velata de Raphael.

Acest goblen cu dimensiuni de 25×34.5 cm si cu un numar de 49 de culori realizat de supergoblenuri.ro, prin coasere, se identifica cu o pictura. Am cusut acest goblen, are un grad de complexitate mediu la coasere, deoarece o treime din acest goblen reprezinta fond, acest fond inchis la culoare este realizat din doua nuante, negru si maron si pune foarte bine in lumina si in valoare personajul.
Asupra personajului s-au distribuit 47 de nuante care au conturat perfect cele mai mici detalii din tablou (vesminte, voalul, mainile si fata), sunt redate perfect expresia fetei, mimica fetei, privirea personajului care te urmareste oriunde te afli, zambetul misterios, nuantele folosite in acest goblen nu sunt stridente, neasemanandu-se cu o fotografie ci sunt nuante asemenea celor folosite in pictura originala a acestui tablou, acest goblen identificandu-se cu o pictura.
Privind acest goblen ti se insufla o stare de calm, de liniste sufleteasca, de bunatate imbinata cu frumusete, este o femeie frumoasa, misterioasa, este Donna Vellata de Raphael

Article Source

Autor:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.