Sfaturi generale pentru gătit » Director Articole Gratuit – BiA

Sfaturi generale pentru gătit

10 noiembrie 2012 | Autor: | Posted in Mâncăruri şi băuturi

Iata cateva sfaturi generale pentru gatit, care va va invata cum sa pregătiti mancaruri cat mai delicioase.

Clătitul orezului cu apa rece dupa fierbere este incorect, deoarece se pierde mult din el si isi pierde din vitamine. Pentru a preveni arderea orezului, se amestecă cu o lingură în timpul gătitului.

Cum să păstrați orezul vrac
Pentru a pierde orez si preparate cu culoarea conservate, se fierbe în apă clocotită cu sare la care a fost adăugate câteva picături de suc de lămâie sau apă de acid citric solubil.

Cum să fierbeti mai rapide fasolea, mazărea si lintea
Pentru a fierbe mai rapide fasolea, lintea si mazărea care au fost curățate și spălate, se toarna apă rece și se lasă la infuzat timp de 5-6 ore peste noapte, apoi se fierbe in apa.

Uleiul proaspat de nuci adaugat la supe sau sosuri atunci când sunt luate de pe foc, imbunatateste gustul si creste valoarea lor nutritivă.

Ce ulei sa utilizati pentru prajit
Legumele, peștele, ciupercile se prajeste in ulei vegetal sau, iar la supe se adauga lapte, si unt.

Ca să evitati sa sara peste tot ulei atunci cand prajiti ceva, pe partea de jos a produsului pe care il preparati se presara putina sare.

Toate astea si mult mai multe pe noul blog cu retete – www.bucatariaculinara.net

Article Source

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.