Sfaturi pentru alegerea unei creme antisolare eficiente » Director Articole Gratuit – BiA

Sfaturi pentru alegerea unei creme antisolare eficiente

17 decembrie 2012 | Autor: | Posted in Boli

Pentru o piele sanatoasa soarele este bun, dar ca orice lucru consumat in exces, prea mult timp petrecut pe plaja, sau in timpul orelor cand radiatiile solare sunt la cea mai mare intensitate, acesta devine nociv. Insuseste-ti cateva sfaturi simple in ceea ce priveste alegerea unei creme cu factor de protectie solara pentru a evita neplacerile care sa-ti strice vacanta estivala.Se apreciaza de catre forurile internationale ca in fiecare an aproape 70000 de oameni mor de cancer de piele cu cauze in expunerea prea indelungata la soare. Din acest motiv este indicat a asculta sfatul unui medic specialist care sa te indrume in alegerea unei creme cu protectie solara, cu atat mai mult cu cat exista precedente de cancere de piele in familie.

Citeste mai departe cateva sfaturi utile pentru alegerea unei creme cu protectie:

  • Nu alege neaparat creme cu factor de protectie mai mare de 50 in ideea ca sunt mai bune, pentru ca asteptarile tale ar putea sa nu se indeplineasca. Medicii dermatologi indruma spre folosirea unor creme cu factor de protectie cuprins intre 15 si 50, lucru aratat de mai multe ghiduri de specialitate.
  • Ultimele cercetari arata ca nu este indicat a se folosi o crema cu protectie care contine vitamina A, deorece aceasta arata ca tumorile se dezvolta mai rapid in prezenta acestei vitamine
  • Foloseste creme in detrimentul spray-urilor, care mai folosesc si alcool pe deasupra
  • Stai departe de cremele care au in continut oxibenzon, care pot conduce la reactii alergice si la tulburari hormonale
  • Poti alege o crema cu factor de protectie antisolara pe baza de aloe vera, aceasta fiind recunoscuta pentru beneficiile sale aduse sanatatii pielii. Are proprietati hidratante si emoliente conferind pielii nutrienti de cea mai buna calitate. Puteti alege astfel de produse din oferta firmei Forever Living Products. Un astfel de produs este Aloe First pe baza de aloe vera, musetel, tataneasa si coada soricelului.
  • Foloseste crema cu cel putin 30 de minute inainte de a merge la plaja. Cremele trebuie sa aiba un spectru foarte larg de actiune atat impotriva razelor ultraviolete de tip A cat si a celor de tip B (UVA si UVB). In plus este indicat a se aplica din nou peste doua ore.

Daca totusi ati stat prea mult la soare puteti folosi un alt produs din oferta firmei Forever pentru tratarea arsurilor, anume Aloe First.

Article Source

Autor:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.