Sfaturi utile pentru alegerea accesoriilor si mobilei de bucatarie » Director Articole Gratuit – BiA

Sfaturi utile pentru alegerea accesoriilor si mobilei de bucatarie

31 ianuarie 2013 | Autor: | Posted in Comerţ electronic

Daca te afli in plin proces de mobilare si amenajare a locuintei, cu siguranta sfaturile din articolul de mai jos o sa iti placa. Pentru ca cel mai important este sa definesti stilul casei si mai apoi particularitatile fiecarei camere in parte; dormitorul matrimonial romantic, livingul modern si o bucatarie rustica? Sau poate o bucatarie moderna? Una clasica, eleganta?

Daca ai raspus deja la aceasta intrebare, este cazul sa treci la alegerea pieselor de mobilier.

Pentru o bucatarie in stil rustic, mobila trebuie sa fie neaparat din lemn; daca furnizorul de mobila va poate pune la dispozitie materiale cu aspect de lemn uzat, efectul va fi cu atat mai puternic. Este adevarat ca aceste materiale sunt mai scumpe dar ganditi pe termen lung pentru ca este o investitie de durata si voi o sa va bucurati mult timp de acum inainte de aceasta. Finisajele acesteia, cum ar fi manerele sertarelor trebuie sa fie din alama sau bronz matuit pentru un aspect vintage. Alegeti accesorii de bucatarie care sa se asorteze perfect in incapere; un cos de paine din rachita impletita, vase de gatit confectionate din lut si cateva ustensile din lemn. Tot pe post de decoratiuni puteti cumpara un prosop brodat manual de tarancile din Maramures.

O bucatarie in stil modern va primi insa o cu totul si cu totul alta abordare; de data asta stilul este dictat de linii drepte, clare si combinatii de 2 culoi puternice. Mizati oricand pentru alb in combinatie cu o culoare tare; rosu, violet sau verde praz. O alta varianta este griul in combinatie cu culorile mai sus amintite; retineti ca indiferent de culoarea de baza, cea puternica trebuie sa fie in doze mai mici, temperate. Finisajele trebuie sa fie din aluminiu, linii drepte si cat mai simple. Mobila de bucatarie este foarte importanta; pe langa faptul ca trebuie sa fie placuta ochiului, mobila trebuie sa fie si utila; compartimentata astfel incat sa ofere spatii de depozitare utile, rafturi incapatoare si sertare spatioase care sa tina mereu lucrurile cel mai des folosite la indemana. Completeaza o astfel de bucatarie cu gadgeturi de ultima generatie, plita cu cuptor, masina de spalat vase si cuptor cu microunde.

Insa, te-ai gandit vreodata ca poti avea o bucatarie rustica si moderna in acelasi timp? Totul sta in materialul din care este fabricat mobilierul de bucatarie; tehnologiile din ziua de azi permit furnizorilor sa puna la dispozitia clientilor o gama diversificata de culori si modele. Daca iti faci mobila pe comanda, cere asadar furnizorului sa iti aduca pe comanda un material care sa te multumeasca.

Article Source

Autor:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.