Somiere, accesorii dormitor si tablie de pat la DecoStores » Director Articole Gratuit – BiA

Somiere, accesorii dormitor si tablie de pat la DecoStores

22 februarie 2017 | Autor: | Posted in Design

Ofertele DecoStores de somiere, accesorii dormitor si tablie de pat acopera o arie de mobilier pentru dormitor mai putin luata in considerare atunci cand este considerata mobilarea la scara larga a dormitorului, insa din aceasta cauza nu sunt mai putin importante.

Numarul de articole din oferta, dar si calitatea acestora reflecta acest fapt. De exemplu, exista 21 de modele de somiere de diferite dimensiuni sau constructii din care puteti alege pe site-ul DecoStores.

Pretul acestor somiere se incadreaza intre aproximativ 250 si 2600 de lei, sumele din urma fiind rezervate pentru varietatile de somiere ce beneficiaza de cadru reglabil electric.

Zeci de modele de tablie pat pe DecoStores

Cele 50 de varietati de tablie pat care pot fi cumparate prin intermediul site-ului pot adauga un aer de eleganta chiar daca aveti deja in dormitor un model de pat mai putin sofisticat.

Iar pentru a reflecta faptul ca DecoStores se adreseaza tuturor categoriilor de public, preturile pentru tablie de pat variaza intre 1551 – 13365 de lei. Acestea sunt valabile in patru culori – alb, auriu, maro sau negru si sunt produse de catre Dialma Brown si Eichholtz.

Accesorii pentru dormitor dintre cele mai variate

La DecoStores gasiti o multitudine de accesorii dormitor dintre care amintim cearceafurile, lenjeriile de pat, perne, paturi, cuverturi, pilote dar si vaze de flori pentru dormitor.

Spre deosebire de somiere si modelele de tablie, in total exista peste 2700 de asemenea accesorii, in numeroase culor, disponibile de la o multitudine de brand-uri (mai mult de treizeci in ambele cazuri).

Bineinteles accesoriile nu inseamna mare lucru daca nu sunt asociate unor piese de mobilier de calitate si bun gust ireprosabil, mobilier ce il puteti gasi din belsug la DecoStores. Pentru living, bucatarie, baie, dormitor, birou sau pentru camera copiilor este imposibil sa nu gasiti ceva dintr-o oferta atat de variata.

Perioada sarbatorilor invita la cumpararea de accesorii pentru dormitor, somiere sau tablie de pat, insa nu neglijati si ceva mai important ca pentru sine sau ca un cadou.

Article Source

Autor:

This author has published 27 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.