Stilul Henderson: Accesorii de living pentru un decor de vis » Director Articole Gratuit – BiA

Stilul Henderson: Accesorii de living pentru un decor de vis

22 februarie 2017 | Autor: | Posted in Design

Stilul pieselor pe care le poti comanda online pe Henderson se incadreaza in tendintele minimaliste care caracterizeaza noile colectii ale designerilor europeni, inspirate din stilul scandinav. O gama variata de accesorii pentru living va asteapta pe magazinul Henderson, care a adaugat ofertei sale diverse modele de oglinzi cu design ingenios si covoare, draperii sau perdele de o calitate unica. Gama de tapet living propusa de expertii in decoratiuni ai magazinului Henderson cuprinde produse durabile si de o calitate exceptionala, a caror frumusete va atrage atentia oricarei persoane care apreciaza decoratiunile interioare de exceptie.

Magazinul de mobila si accesorii a inclus in oferta sa o serie de oglinzi cu un stil special, articole ideale pentru a oferi un plus de personalitate unui decor minimalist, de inspiratie nordica. De pe acest site de exceptie, veti putea cumpara oglinzi cu rama bogat ornamentata, care se vor potrivi extrem de bine intr-un salon sau living elegant.

Accesorii living pentru un decor plin de personalitate

A sosit timpul sa adaugi sufrageriei tale elemente decorative elegante si rafinate, care ii vor oferi un aer modern, plin de originalitate. In acest scop, magazinul Henderson a pregatit o mare varietate de accesorii living de inspiratie scandinava pentru camera dumneavoastra de zi.

Designerii de accesorii pline de stil ai companiei Vical Home va propun oglinzi cu rama moderna, formata din elemente de forma patrata din materiale cu o textura speciala. Aceste elemente de efect se vor asorta extrem de bine cu nuantele vii ale sortimentelor de tapet de living pe care le veti putea comanda online de pe acelasi site de mobila.

Pentru incaperi mai putin spatioase veti putea alege modele de tapet uni, in nuante pastelate si usor de asortat. Pentru vile incapatoare si saloane elegante, stilistii site-ului Henderson au inclus in cadrul sectiunii de accesorii living draperii si modele de tapet de o eleganta iesita din comun, cu imprimeuri retro.

Article Source

Autor:

This author has published 27 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.