Sute de canapele si coltare disponibile pe Henderson » Director Articole Gratuit – BiA

Sute de canapele si coltare disponibile pe Henderson

15 ianuarie 2017 | Autor: | Posted in Design

Sute de canapele si coltare sunt disponibile in magazinul online Henderson. Acestea sunt realizate de producatori prestigiosi, iar oferta este realizata de asa natura, incat sa raspunda gusturilor diverse ale publicului din Romania. In plus, acestea reflecta si cerintele diferite pe care oamenii le au de la fiecare tip de mobilier in parte.

In aceasta perioada, categoria de canapele de vanzare disponibila in magazinul Henderson contine mai mult de 600 de modele. Firmele producatoare prezente in aceasta categorie sunt WPL, Vivonia, Tomasucci, Soft Line, Sedia Elite, Samoa, Modalto, Eichholtz, Dupen, Doimo Salotti, Dialma Brown sau Dan Form.

Acesti furnizori pun la dispozitia publicului roman canepele fixe, canapele extensibile si canapele office. Modelele fixe reprezinta cea mai importanta parte a ofertei, avand preturi intre 1931 – 21384 de lei, cele extensibile sunt in jur de 50 ca numar costand de la aproximativ 2200 RON la mai mult de 9000 de lei. Canapelele de birou nu sunt extrem de populare pe piata inca, la Henderson existand 32 asemenea modele, cu preturi cuprinse intre 3110 si 17820 RON.

Peste 100 de coltare fixe si extensibile

Oferta de coltare nu este la fel de extinsa ca cea de canapele, in momentul de fata existand putin peste 100 de modele de coltare impartite in modele fixe si extensibile.

Pe lista producatorilor coltarelor se regasesc, in mare, cam aceleasi brand-uri. Marea parte a ofertei este reprezentata de coltarele fixe, acestea costand intre 2426 – 17988 de lei, cele 10 coltare fixe avand preturi intre 4201 si 13630 RON.

Vizitatorii site-ului Henderson sunt sfatuiti sa reinnoiasca frecvent accesul la ofertele acestea, deoarece oricand un produs poate intra in programele de reduceri zilnice sau lunare care pot fi accesate din pagina principala a site-ului.

Magazinul online Henderson este unul dintre cei mai importanti retaileri online de mobila si accesorii home & deco, iar categoria de coltare si canapele reprezinta o parte importanta din portofoliul sau total de mai mult de 25000 de produse.

Article Source

Autor:

This author has published 27 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.