Telefoane second hand » Director Articole Gratuit – BiA

Telefoane second hand

15 august 2012 | Autor: | Posted in Comerţ electronic

Achizitionarea de articole second hand, cum ar fi telefoanele mobile pot fi benefice atat pentru cumparator cat si pentru vanzator, dar lucrurile nu sunt intotdeauna usoare. Principalul risc in a cumpara telefoane second hand este ca nu aveti nicio garantie ca produsul functioneaza bine sau ca a fost pastrat in cele mai bune conditii. Cumpararea unui telefon din magazin garanteaza provenienta produsului, buna lui functionare, precum si garantia de unul sau doi ani ani oferita de producator, astfel incat clientul stie ca orice defect de fabricatie poate fi reparat, fara alte costuri suplimentare. Exista totusi magazine ce vand telefoane second hand care pentru a castiga clienti ofera garantie, practic reparatii gratuite in cazul defectarii telefoanelor vandute.

In timp ce cumpararea de telefoane mobile second-hand poate avea unele dezavantaje, exista o mare plaja de clienti care vad avantajele si prefera acest timp de achizitii. Avantajul major il reprezinta pretul: tinand cont de repeziciunea cu care tehnologia avanseaza, pentru pasionati ai domeniului poate fi foarte dificil sa tina pasul cu ultimele gadgeturi si inovatii. Pe de alta parte, atunci cand se lanseaza un nou model de telefon mobil, automat modelele anterioare vor deveni mai ieftine pe piata vanzarilor de telefoane second hand. In cazul unei tranzactii de vanzare-cumparare de telefoane mobile, ambele parti au de castigat: vanzatorul primeste banii necesari pentru a-si satisface necesitatile, in timp ce cumparatorul economiseste bani si reuseste sa cumpere un telefon mobil pe care nu si-l permite din magazin.

Gasirea unor oferte bune este cea mai laborioasa parte a unei astfel de achizitii. Daca au noroc, cumparatorii pot obtine un produs ca nou pentru o fractiune din pretul real. Telefoanele mobile second hand high-tech sunt foarte cautate, deoarece utilizatorii au de obicei grija de ele, dar se hotarasc rapid sa le vanda atunci cand apare un produs nou. Acesta este scenariul ideal pentru cei care cauta sa cumpere un telefon si de a economisi bani.

In concluzie, cumpararea de telefoane second hand poate avea o multime de beneficii in cazul in care se face corect si cu mare atentie.

Article Source

Autor:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.