Tendinte noi, pentru genti dama » Director Articole Gratuit – BiA

Tendinte noi, pentru genti dama

21 august 2012 | Autor: | Posted in Cumpărături - shopping

Tendinta nu se schimba doar in cazul hainelor, ci si in cazul accesoriilor. Fara indoiala, gentile sunt extrem de importante pentru doamne, astfel acum aveti sansa sa cumparati si geanta online. Dar ca sa aveti o geanta la moda, trebuie sa stiti ce modele se poarta.

In acest sezon se poarta imprimeurile. Astfel, este de inteles ca si in cazul gentilor sunt la moda printurile. Imprimeurile grafice, florale si cele animalice sunt ideale  pentru doamnele moderne. Daca in anul trecut erau in voga gentile cu bareta mai lunga, pentru acest an sunt oferite modelele cu barete scurte, pentru ca sunt mai elegante. Totodata, gentile au pierdut din dimensiuni, deci puteti alege dintr-o gama variata de modele, o gentuta dama. Chiar si tipurile de geanta plic sau portofel au castigat teren si pot fi purtati si cu tinute office sau casual.

In privinta culorilor, cele mai in voga sunt alb, portocaliu si cele intense. Geanta alba este usor de asortat si poate fi purtat aproape la toate ocaziile. Modelele portocalii, se poarta deoarece este culoarea verii. Daca doriti sa fiti la moda, aceste genti va vor fi de ajutor. Culorile intense sunt potrivite pentru a scoate tinuta din anonimat. Daca aveti tinuta in culori neutre, cu o geanta in culori aprinse, puteti sa oferiti o pata de culoare tinutei.

Franjurile si ciucurile sunt in tendinte si pentru genti. Daca adorati stilul boho-chic, aceste genti sunt cele mai potrivite pentru dvs.. In schimb, doamnelor carora le plac accesoriile exotice, recomandam sa achizitioneze genti din piele de reptila. Aceste genti reprezinta o buna investitie, fiind intotdeauna la moda.

Article Source

Autor:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.